Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de Jesé Rodríguez i Aurah Ruiz en primer pla amb una imatge circular desenfocada entre ells d'Àngel Vico

El famós de Telecinco que va demanar matrimoni a Aurah Ruiz abans de Jesé Rodríguez

Aurah Ruiz va tenir una inesperada petició de mà que tots els espectadors de la cadena van poder veure en directe

Aurah Ruiz celebrarà en unes setmanes el seu segon aniversari de casada amb Jesé Rodríguez. Un casament que va arribar després d'una relació convulsa, una ruptura complicada i una reconciliació inesperada. Els han format una família amb el seu fill Nyan i fins i tot esperen ampliar-la ben aviat.

Això sí, cal recordar que, abans de passar per l'altar amb el futbolista, Aurah Ruiz va estar a punt de casar-se amb un altre famós de Telecinco. Va succeir ara fa deu anys, quan la canària participava a MYHYV. En aquell cas, va ser el tronista Ángel Vicco qui li va demanar casar-se i, el més fort de tot, ella va acceptar.

Aurah Ruiz va viure una petició de mà inesperada i va acceptar casar-se

Avui dia Aurah Ruiz està feliçment casada amb Jesé Rodríguez, del qual no ha deixat de parlar a Supervivientes. Ha confessat que vol tenir una filla amb ell i com li va demanar matrimoni de la manera més romàntica possible. El que no ha explicat és que, abans de casar-se, va estar a punt de fer-ho amb una altra cara coneguda de la cadena.

Ens estem referint a Ángel Vicco, famós tronista de MYHYV. Aurah va aparèixer a la vida del jove l'any 2014, quan es va convertir en la seva pretendent en el mencionat programa.

I la veritat és que ràpidament van connectar. Tant, que el jove va deixar de banda les seves noies preferides, entre elles Steisy, i es va centrar en la canària. Aquesta, que havia estat coneguda per la seva relació amb Kiko Rivera, es va esforçar molt a conquerir-ho i ho va aconseguir.

Captura del dia que Aurah Ruiz va entrar a conquistar Ángel Vico al programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa''
Aurah Ruiz va anar a 'MYHYV' per conquerir Ángel | Mediaset

Molt aviat, Vicco va decidir improvisar el seu final en el format televisiu. I el més sorprenent és que va decidir anar-se'n amb Aurah i deixar amb un pam de nas les altres noies. En definitiva, van protagonitzar un moment molt emotiu i romàntic.

Ara bé, el més sorprenent de tot va ser que, poc després de marxar junts de MYHYV, van tornar a l'espai de Telecinco. Estaven feliços, i Ángel va dir: "Ella m'ha tornat la il·lusió i hi he trobat tot el que es pot buscar en algú. Em cuida, està amb mi les 24 hores i no em falta res".

"Tinc 26 anys, Aurah 25, i crec que no trobaré ningú com tu. Estic molt enamorat de tu i tu de mi". I en aquell moment, quan ningú no ho esperava, es va produir la petició de mà.

Ell li va dir: "Vull proposar-te una cosa. Potser és una mica fort, però vull fer el pas de dir-te que vull compartir la meva vida amb tu". I, tot seguit, li va posar davant dels ulls un anell, que ella no va poder rebutjar i li va dir que sí, que es volia casar amb ell.

Captura d'Àngel Vico i Aurah Ruiz ensenyant l'anell de compromís a 'Dones i Homes i Viceversa'
Aurah Ruiz va topar amb la inesperada petició de Vicco | Mediaset

Després, la canària es va explicar una mica més. Va dir: "Ho he passat malament des que vaig venir aquí, perquè no vaig entrar amb bon peu. I vull donar les gràcies al programa perquè, si no fos per ell, no hagués conegut Ángel".

Aurah Ruiz va acabar trencant el seu compromís amb Ángel

Aurah Ruiz semblava molt feliç, però la seva relació amb Vicco va acabar de manera brusca poc després, sense arribar a l'altar. És més, la relació va acabar amb una denúncia d'ella cap a ell el 2015 per maltractament. Un cas que els va portar als jutjats, on el jove va acabar absolt.

Després d'aquell controvertit final, cadascú va seguir la seva vida. La canària va tenir altres relacions, com la que va iniciar amb Suso a GH VIP. Tot i que, cal dir-ho, mai no va tenir una relació tan important per a ella com la de Jesé Rodríguez. És amb ell amb qui, després de bons i mals moments, s'ha acabat casant.