Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Rocío Jurado i Gloria Camila Ortega en primer pla mirant a càmera amb un cor trencat entre elles

Gloria Camila confessa com es troba després d'estar 18 anys sense Rocío Jurado

Gloria Camila explica com se sent després d'organitzar l'homenatge del 18è aniversari de la mort de Rocío Jurado

Dissabte passat es van complir 18 anys de la mort de Rocío Jurado. La famosa cantant no va poder superar un càncer de pàncrees amb què va combatre durant gairebé dos anys. La seva mort va tenir molta rellevància a tot el territori espanyol, atesa la gran quantitat de seguidors que tenia.

L'Associació Cultural de Rocío Jurado ha organitzat una missa com a motiu del 18è aniversari de la mort de la cantant. En aquesta ocasió, els actes previstos aniran a càrrec de l'Ajuntament de Chipiona. El municipi, com en anys anteriors, durà a terme una ofrena floral a les 12.00 hores del matí al mausoleu de l'artista.

L'estat de Gloria Camila al 18è aniversari de la mort de Rocío Jurado

Aquesta cerimònia tindrà com a protagonista Gloria Camila, que és la presidenta de l'organització des de fa uns quants anys. La influencer ja està totalment recuperada del dur procés de recuperació després de la seva operació estètica de pit.

"Es farà el mateix que cada any, una missa en el seu record i una visita al mausoleu, que està cuidat i decorat per l'Associació. Després farem el dinar de tots els anys, amb socis i junta directiva", va declarar Gloria Camila a La Razón.

La filla de José Ortega Cano sempre s'ha mostrat orgullosa d'organitzar aquesta ofrena a la seva mare. La influencer ha publicat el cartell de l'esdeveniment a les seves xarxes socials per qui vulgui acudir.

"Dissabte, com ja sabeu molts, és l'aniversari de la mare. Es compleixen 18 anys… Com cada any, l'Associació RJ 'La Más Grande', la recordarà fent-li una missa al Santuari de la Verge de Regla a les 11: 00. I a continuació, visita al mausoleu", va escriure.

Captura de la story de Gloria Camila Ortega sobre l'aniversari de la seva mare, Rocío Jurado
La publicació de Gloria Camila per citar la gent a l'homenatge a Rocío Jurado | Instagram, @gloriacamilaortega

El missatge no va quedar aquí. Gloria Camila sembla que va voler llançar una mena de dard a la seva germana respecte a la seva presència a l'acte. A més, també va aprofitar l'ocasió per criticar l'alcalde per unes declaracions anteriors.

"Està obert a tot el públic. I com bé sabeu, per molt que se n'entestin alguns, i entre ells l'alcalde de Chipiona, en no considerar-me filla d'ella, en soc filla i també la presidenta de l'Associació", ha afegit.

Un cop més, Gloria Camila torna a deixar clar que se sent filla de Rocío Jurado i no li importa el que pensin els altres. Ella ha confessat sempre que ho sent així i seguirà homenatjant-la sempre, malgrat qui li pesi.

L'absència de Rocío Carrasco als homenatges a Rocío Jurado

És habitual que Rociíto falti a la citada cita per honrar la memòria de la seva mare. Des de fa anys no se l'ha vist acompanyar els seus familiars en un dia tan especial com aquest per a la família.

L'any passat hi va haver un petit acostament per part seva amb l'Associació Cultural de Rocío Jurado. Tot i que havia estat allunyada durant diversos anys, semblava que aquesta vegada podria estar present.

"Gràcies a Rocío Carrasco i l'empresa que el va decorar amb motiu del 17è aniversari de la seva partida", va escriure l'associació.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i al costat de la seva mare, Rocío Jurado, en blanc i negre, i amb bitllets d'euros de fons
Rocío Carrasco fa anys que no va a l'homenatge de Rocío Jurado | Europa Press, grapix, catalunyadiari.com

Finalment, no va anar a la cerimònia. Aquesta no és una situació que sorprendrà gaire, ja que es coneix que la relació amb gran part de la família està trencada. La seva absència no fa més que evidenciar el gran distanciament que segueix tenint amb ells.

Aquest acte sempre ha comptat amb la presència de cares molt destacades. Rosa Benito, Gloria Mohedano, David Flores, Rocío Flores o José Ortega Cano, entre d'altres.