Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Carmen Bazán i Jesulín d'Ubrique

Impacte en sortir com es troba Carmen Bazán, la famosa mare de Jesulín de Ubrique

Carmen Bazán, l'estrella televisiva que va decidir apartar-se dels focus per centrar-se en la família

Carmen Bazán era una de les personalitats més rellevants de fa uns quants anys al món televisiu. És mare de Jesulín de Ubrique, Víctor Janeiro, Carmen Janeiro i Humberto Janeiro.

Actualment, torna a ser notícia donat al seu misteriós estat de salut. Fa molt de temps que no se'n tenen notícies i els rumors sobre la seva salubritat s'han disparat.

Ja fa un temps que va haver de passar pel quiròfan per operar-se d'un dolor que li impedia el moviment del maluc. La intervenció no va presentar cap problema i va ser tot un èxit.

Tot i això, va ser un període llarg de recuperació. Se la va poder veure en una cadira de rodes durant un període i després es va anar recuperant a poc a poc, encara que sembla que ja no té la mateixa mobilitat.

Els problemes a la vida de Carmen Bazán

Ja han quedat enrere els anys daurats de Carmen Bazán. En els que anava de plató a plató focalitzant les mirades de tots. En aquella època era una de les cares més importants de Marbella. A més, era habitual veure-la a totes les revistes.

El gran amor de la seva vida va ser Humberto Janeiro, amb el qual va estar casada durant 40 anys. El 2003 es van acabar divorciant. Segons va apuntar ella alguna vegada, una de les raons del divorci van ser les infidelitats i enganys per part del que era el seu marit.

Muntatge de Carmen Bazán i Humberto Janeiro somrient
Humberto Janeiro, el gran amor de Carmen Bazán | catalunyadiari.com, Europa Press

Humberto va morir el 2020 després d'una fallada multiorgànica per problemes derivats de la diabetis que patia. Aleshores, Carmen Bazán ja no tenia cap contacte amb ell. De fet, no va anar als últims dies a l'hospital i tampoc va anar al funeral. Segons van explicar a Sálvame, va ser perquè no volia captar el protagonisme.

Encara que no ho semblés, a Carmen Bazán li va trastocar molt psicològicament la mort del que era el seu marit. De fet, fonts properes a ella asseguren que estava “molt afectada” per la seva mort.

Sí que va tenir un gest a l'hora d'enviar-li una corona de flors a l'enterrament. Recentment, se l'ha vist amb la seva filla Carmen acudint al cementiri per visitar la tomba del que fos el seu marit.

Carmen Bazán sempre ha estat una de les cares més conegudes a la premsa del cor. Sempre ha tingut molt bona relació amb els mitjans. De fet, sempre els ha tractat amb simpatia i els atenia sempre que fos possible.

Tot i això, durant els últims anys ha patit alguns problemes personals relacionats amb la seva família. Des de llavors, va prendre la decisió de desaparèixer dels mitjans. Motiu pel qual cada cop es coneix menys sobre la seva vida. L'única aparició que sol tenir és a les xarxes socials dels seus fills.

Just després dels problemes de maluc que el van obligar a operar-se, va tenir problemes econòmics. Tal era la situació que va acabar perdent la casa on s'allotjava des de separar-se d'Humberto Janeiro.

Primer pla de Carmen Bazán a 'Campamento de Verano'
Carmen Bazán va arribar a perdre casa seva | Mediaset

Es rumorejava que aquests problemes provenien d'haver prestat diners al seu fill Humberto. Finalment, la mala situació la va fer no poder pagar els deutes i el banc li va embargar el xalet que posseïa a Cadis.

En quedar-se sense un lloc on viure, va marxar a la finca Ambiciones per estar més a prop dels seus fills. També passava llargues temporades a Marbella per passar temps amb la seva filla Carmen.

Després d'un revés darrere l'altre, Carmen Bazán ha valorat com n'és d'important la família. Motiu pel qual va decidir acostar-se més als fills i als nets. Així ho demostra Beatriz Trapote, dona de Víctor Janeiro, amb les fotos jugant amb els seus nets.

Les darreres aparicions televisives de Carmen Bazán

Fa molt de temps que va decidir no ser part del panorama televisiu. Va decidir tenir una vida més anònima i centrar-se en la família.

Abans d'això se la podia veure en programes com Acorralados, un reality de famosos en què convivien a La casona asturiana, el 2011.

Foto de Carmen Bazán, mare de Jesulín de Ubrique, somrient mirant a càmera
Els problemes a la vida de Carmen Bazán | Europa Press

La seva última aparició televisiva abans d'apartar-se de les càmeres va ser el 2013. Es va convertir en la protagonista d'El reto más gordo i va participar a Campamento de verano.

Després d'això, hem tingut algunes pinzellades a la televisió durant aquests últims anys. Concretament, a Pesadilla en el Paraíso, un reality en què participava el seu fill Víctor. Un retorn en mode de sorpresa per al seu fill, que no s'esperava la trobada amb la seva mare.

Un altre va ser fa no gaire, a Masterchef Celebrity. Va ser una de les comensals que va comprovar la qualitat de les elaboracions dels concursants de la darrera edició. Entre plat i plat, va conversar amb Samantha Vallejo i li va comentar que estava disposada a participar en la següent edició de la versió 'celebrity'.