Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos amb Kiko Matamoros en primer pla parlant a la càmera amb una imatge desenfocada d'un concursant de 'Supervivientes' i un fons d'una platja

Kiko Matamoros posa nom al guanyador de 'Supervivientes' i origina un gran escàndol

Kiko Matamoros torna a predir el que passarà a 'Supervivientes', aquesta vegada ha revelat el nom del guanyador

Kiko Matamoros ha estat molt pendent d'aquesta edició de Supervivientes. Principalment, per la participació de la seva filla Laura Matamoros al reality. Tot i això, no ha pogut fer-li costat al plató durant la seva experiència a l'illa.

Telecinco va decidir vetar la participació de Kiko al programa. Motiu pel qual, lluny de quedar-se enrere, no va dubtar a defensar la seva filla a través de les xarxes socials. A més, també aprofitava l'ocasió per criticar el concurs.

Kiko Matamoros revela el nom que guanyarà Supervivientes

Un cop més, Kiko Matamoros torna a vaticinar els pròxims esdeveniments del reality. A més, aquesta predicció sembla que té fonament, ja que ha deixat caure que Supervivientes ja té "la seva aposta guanyadora".

"Avui comença la deriva. Telecinco ja té la seva aposta guanyadora que és Gorka. La desvirtualització del concurs i la descarada manipulació del contingut per part de la productora de Supervivientes ha depassat el got de la paciència dels directius de la cadena. Ja han dit prou", va escriure a X.

Ja queda poc per al final del concurs, i per això aviat podrem comprovar si el pronòstic de Kiko Matamoros és encertat. De moment, així ho ha fet en els seus anteriors vaticinis.

L'esmentat Gorka rebia la visita de la seva xicota Andrea a l'illa d'Hondures. La parella es retrobava després de gairebé tres mesos sense veure's, tancant així la possible relació amb Marieta. Cosa que s'havia comentat molt durant tot el concurs atès la complicitat que tots dos concursants mantenien.

"Em sento, com a la nostra primera cita, supernerviós... No me'n recordava del teu cos, de la teva olor... de res. Aquí el temps passa superlent", li va dir a la seva parella en veure-la.

Kiko Matamoros estira la manta i revela les trames que hi ha darrere de les càmeres de Supervivientes

Però aquesta no han estat les úniques declaracions de Kiko Matamoros sobre la situació de Supervivientes. El col·laborador ha tingut una intervenció a Ni que fuéramos que no ha deixat indiferent ningú:

"Sou uns mentiders i utilitzeu una companya perquè retorça la realitat. En aquesta edició ha intercedit la direcció molt més que mai. El més normal és que el director trepitgés la platja només una vegada a la setmana, els dijous, tret que facin una cosa molt forta", va declarar.

Captura de Kiko Matamoros parlant a Ni que fóssim Sálvame de Canal Quickie
Kiko Matamoros revela totes les trames de 'Supervivientes' | Canal Quickie

"Parlava amb cadascun per separat. Cada setmana tenies una reunió que durava cinc minuts o el que sigui... Et deia si anaves bé o no. Una altra cosa és que arribi el director i digui a Kiko Jiménez que digui que Marieta i Gorka s'han fet un petó, encara que ell no ho hagués vist", va afegir.

El col·laborador ha deixat més clar que mai que la direcció del programa està tramant moltes de les circumstàncies del programa. Kiko està cansat que la direcció de Supervivientes dirigeixi els concursants al seu gust. Per això, està disposat a treure a la llum totes les trames que es duguin a terme.

Tot i que ja no treballa en cap espai de Mediaset, Kiko Matamoros segueix tenint molts contactes a la cadena. Una relació que aprofita per treure informació de tots els secrets dels programes de Telecinco.

Captura de Kiko Matamoros assenyalant a càmera a Ni que fóssim de Canal Quickie
Kiko Matamoros prediu que Gorka serà el guanyador de 'Supervivientes' | Canal Quickie

Kiko va voler anar més lluny encara. Va apuntar que hi ha certs dubtes en els alts comandaments de Mediaset sobre el que està passant a Telecinco, concretament a Supervivientes.

"Hi ha molts dubtes en la direcció de la cadena de com s'estan gestionant les coses", va revelar.

Unes declaracions força fortes per part de Kiko Matamoros. El temps dirà si aquesta desconfiança per part de la direcció es fa veure en decisions futures de Telecinco.