Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´una famosa borrosa en pla mig curt, foto del F.C. Barcelona al fons i logo de Telecinco

Una famosa de Telecinco deixa en evidència els jugadors del Barça amb una confessió

Un rostre molt conegut de la cadena ha revelat una cosa molt íntima relacionada amb els futbolistes culers

Telecinco és avui notícia al nostre país per una inesperada notícia que s'ha abordat a Socialité. El programa de María Verdoy ha explicat que una famosa de la cadena ha confessat una cosa que deixa en perill els futbolistes del Barça. Ni més ni menys que els va vendre un dels seus vídeos íntims per una abundant quantitat.

En concret, la cara de Telecinco que ha revelat aquest secret no és cap altra que Aramís Fuster. Una dona assídua a diferents programes del mitjà i que fins i tot ha participat en realities com Hotel Glam i GH VIP.

Aramís Fuster revela el secret més inconfessable dels jugadors del Barça

Telecinco ha tingut durant anys a Aramís com una de les famoses més assídues als seus programes. I ara ha tornat a fer-la protagonista després del que ha confessat al podcast Poco se habla, de Xuso Jones i Ana Brito. I la mateixa informació l'ha recollit Socialité.

En efecte, ella ha manifestat que fa vídeos eròtics que després ven. Fins i tot ha relatat que el més car que ha venut li ha suposat embutxacar-se la barbaritat de 18.000 €.

Tot i això, si aquest fet ja ha cridat l'atenció, el que més ha deixat amb la boca oberta és saber les persones que suposadament li ho van comprar. I, segons Aramís Fuster, van ser “alguns jugadors del Barça. Jo el que hi feia era parlar sensual”.

És més, ha assegurat que “els meus vídeos ressusciten un mort. I un viu, el maten”. Al que ha afegit que la vestimenta que sol utilitzar en aquests són un tanga, un cosset i també unes botes altes.

Això sí, Aramís s'ha negat a donar més dades de quan va passar aquesta suposada venda. Per això es desconeix si la mateixa es va produir amb els actuals futbolistes de la primera plantilla o si va passar fa temps amb altres integrants.

Les reaccions al secret revelat per la famosa de Telecinco

Després de revelar el secret d'Aramís Fuster, Maria Verdoy ha afirmat a Socialité: “18.000 € em semblen pocs, tractant-se de la plantilla del Barça. Aquests vídeos en valen més perquè el contingut és 'pujadet', perquè jo confesso que n'he vist algun, perquè me'ls ha posat ella mateixa”.

Els espectadors del programa tampoc han quedat indiferents al que ha exposat la citada bruixa, d'acord amb les publicacions que han fet a les xarxes. En aquestes, la majoria s'ha posat a riure. D'aquesta manera, han deixat clar que no es creuen allò que ella ha dit.

Muntatge de dues fotos d'Aramís Fuster, una més actual i una altra amb el seu aspecte quan va participar al programa 'Gran Hermano'
Aramís Fuster suma una declaració singular més a totes les que ha realitzat aquests anys | Mediaset, E-Noticies

Sigui com sigui, el que és clar és que Aramís no deixa de sorprendre. Ara ha fet aquesta singular confessió, que s'uneix a moltes altres igualment cridaneres que ha dut a terme en els darrers anys. Entre elles, que té més de 700 anys o que va tenir un idil·li amb Obama.