Primer pla de Belén Rodríguez.

Màxima preocupació per la salut de Belén Rodríguez: «Està molt malament»

Belén Rodríguez està al límit després de la polèmica generada

Belén Rodríguez ha generat una notable preocupació entre els que més l'estimen. La col·laboradora fa un mes que és notícia gairebé cada dia per aquella traïció que va fer molt de mal al seu examic, Kiko Hernández.

Belén Rodríguez no va saber gestionar bé tot allò que es va derivar d'aquell polígraf en què va deixar en mal lloc una persona importantíssima per a ella els últims 20 anys. Tots dos eren inseparables fins fa tot just unes setmanes en què la seva amistat se n'anava en orris. Belén va confessar que no tenia tanta confiança en el seu amic com creia.

Revelen el preocupant estat de Belén Rodríguez

Fa uns anys Kiko necessitava pagar urgentment un deute contret amb Hisenda. Després de comentar aquest problema a Belén, ella va ser d'allò més generosa en deixar-li 100.000 €, encara que realment aquest ni li'ls havia demanat. Tanmateix, la televisiva es va posar nerviosa i no va respectar l'any que havia signat amb el seu amic per a la devolució d'aquells 100.000 € que li havia prestat.

Després del polígraf, es va saber que Belén havia parlat malament del col·laborador madrileny i els va explicar a molts, sense que aquest ho sabés, que era un mal pagador. Aleshores, Belén es va apartar del soroll mediàtic i no va voler saber res ni del programa en què treballa ni, òbviament, de Kiko Hernández.

Belén Esteban explica la realitat sobre la seva amiga

En assabentar-se de la traïció, va deixar de tenir-hi contacte. Ara com ara, hi ha alguna novetat sobre aquesta ruptura d'una amistat que ha estat televisada les últimes setmanes.

Aquest dilluns, Belén Esteban donava un parell de detalls de l'estat actual de la seva amiga Belén Rodríguez, amb qui sí que manté relació. I això que aquesta va deixar de seguir gairebé tots els seus companys després que se sentís acorralada pel programa i deixés de confiar-hi per sempre. Tanmateix, Belén va parlar amb la seva amiga i ha manifestat la gran ocupació que mostren aquells que tenen estima a la col·laboradora televisiva. «Parlo amb ella cada dos dies i està molt malament», confessava la madrilenya al plató de Sálvame fa tot just uns dies.

La veritat és que Belén estaria una mica més tranquil·la en referència a Kiko Hernández, amb qui va acabar francament malament. Recordem que la guerra entre ells va arribar a un punt en el qual ella va acabar enviant-li durs missatges en ple programa que van fer esclatar el col·laborador.

El consell de la madrilenya per acabar amb aquesta crisi

Belén Esteban també donava la cara per la seva amiga amb aquestes paraules que, sens dubte, no deixen indiferent ningú. «Hi ha gent que està amb ella que juguen a jocs i això no m'agrada», ha recalcat Belén amb gest contrariat.

Així doncs, el consell que dona Belén a la seva amiga és que parli públicament. Vol que ho faci com ella vulgui, al Deluxe o en un altre mitjà, però que doni algun tipus d'explicació a aquesta traïció al seu amic de l'ànima.

La veritat és que fa molt de temps que està callada i Terelu Campos també ha posat el focus en la ruptura de relacions de Belén amb Jorge Javier. Tots dos també s'han deixat de parlar per l'enuig del català per un tema concret que li va demanar Belén mentre promocionava el seu últim llibre.

«Crec que és més fàcil que recuperi l'amistat amb Jorge perquè van ser uns missatges desafortunats en un moment de tensió. Estic segura que amb el pas del temps recuperaran la seva amistat. No em semblaria ni criticable ni qüestionable tampoc si la recuperés amb Kiko Hernández», ha dit.