Primer pla de Patricia Conde mig somrient.

Patricia Conde rep la carta més temuda i es prepara per perdre diners

Patricia, obligada a reaccionar

Patricia Conde s'ha ficat en un embolic molt gros després de concursar a la setena edició de MasterChef Celebrity. No ha passat desapercebuda la polèmica manera que es va haver d'acomiadar d'un programa que li va donar l'oportunitat de tornar a sortir a la palestra.

Sobre el que s'ha parlat de l'expresentadora de SLQH té poc a veure amb el seu art a l'hora de cuinar. I sí de les queixes que ha abocat sobre el programa de Shine Iberia. Un espai que emet des de fa molts anys La 1 de TVE.

Després d'una gran bronca amb un dels xefs més importants del programa, Jordi Cruz, també va llançar unes acusacions greus contra dos companys.

Patricia Conde rep una carta i pot acabar perdent molts diners

Patricia es va quedar a prop de la gran final després d'una prova d'exteriors en què la seva actitud va deixar descol·locat més d'un: «Estava molt cansada», confessava. Però Jordi Cruz va ser massa dur amb ella quan va dir que era «una decepció» en repetides vegades.

Foto de Patricia Conde i Jordi Cruz a la final de 'MasterChef Celebrity'.
Patricia Conde i Jordi Cruz a 'MasterChef' | RTVE

Va assegurar que alguns van consumir drogues de manera habitual per no perdre el ritme del vertiginós programa culinari. Patricia Conde va retreure aquestes actituds i va carregar durament contra MasterChef Celebrity i molts la van recolzar, però n'hi ha d'altres que l'han criticat per no ser agraïda amb el programa.

El que no podia esperar Conde era que la productora de MasterChef es prengués tan seriosament aquestes acusacions. Aquesta ha posat sobre la taula iniciar accions legals contra l'actriu i presentadora, i ja li he enviat un burofax en què posa en dificultats l'excompanya d'Ángel Martín.

I és que Shine Iberia, la productora del programa, està cansada que Conde utilitzi el compte d'Instagram per acusar tan greument un programa que és referència a TVE.

La productora de MasterChef estudia iniciar accions legals contra ella

En primer lloc, la productora esmentada va voler rebaixar la tensió del que havia dit l'actriu a les seves xarxes socials negant que passés aquest tipus de comportaments. Per exemple, que hi hagués droga durant l'espai i la manera de procedir d'alguns membres del talent.

És clar que encara que, en un primer moment, Patricia va editar aquests missatges tan durs i els va suavitzar pel que se li venia a sobre, no ha servit de res.

Primer pla de Patricia Conde somrient
Patricia Conde, al punt de mira | GTRES

I és que han tornat a anunciar que els està danyant públicament la imatge amb aquestes declaracions i l'actriu pot acabar als tribunals si no deixa de malmetre contra la productora.

A més, aquesta vol que l'actriu rectifiqui i mostri un perdó en públic a les seves xarxes socials, el mateix mitjà en què els ha atacat sense pietat.

«Adoptarem mesures legals si no rectifica i es disculpa»

Per si no n'hi hagués prou, Patricia Conde també els va acusar que li posaven massa traves en ple concurs per donar més xou televisiu i no centrant-se en l'aspecte merament culinari.

Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera, jurat de MasterChef
'MasterChef' amenaça a una exconcursant per una de les seves acusacions | Europa Press

Shine Iberia ha dit prou i, a través de l'Agència EFE, s'ha donat a conèixer el burofax que han enviat a la presentadora. La veritat és que en aquest se li demana encaridament que es retracti una vegada.

«Al marge de les mesures que decideixin adoptar els seus companys d'edició, se li ha enviat un burofax a Patricia, i adoptarem mesures legals si no rectifica i es disculpa». Així han amenaçat des de la productora Conde, que sap que haurà d'actuar d'alguna manera.

En aquest segon comunicat oficial després de la polèmica suscitada, queda clar que Shine Iberia passarà a l'acció de manera definitiva si veuen que Conde no reacciona d'una vegada per totes.