Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban assumeix la veritat que tractaven d'amagar a 'Sálvame'

Belén Esteban desconeixia què passava

Belén Esteban és possible que no estigués al corrent del que passava a Sálvame. Tanmateix, també hi ha la possibilitat que ho sabés i mirés cap a una altra banda per no mullar-se. En qualsevol cas, els detalls que s'han anat coneixent sobre el programa són preocupants.

Així és, ja que han sigut diversos els col·laboradors del format de Telecincoque han sortit per la porta del darrere. Entre ells hi ha Antonio David Flores, Gustavo González o Karmele Marchante. Precisament aquesta última ha estat una de les més crítiques amb els seus companys i la direcció de l'espai.

Belén Esteban era conscient que la periodista especialitzada en premsa rosa mai va encaixar del tot bé a Sálvame. Després d'uns quants anys allunyada de la televisió, ara ha decidit plasmar en un llibre alguns dels episodis que va haver de suportar en el magazín. Els records que guarda del pas pel programa no són els millors.

Es pot dir que es va sentir menyspreada, tant per la gent que l'acompanyava al plató com pels directors. De fet, va assegurar que aquests mateixos consentien els continus atacs que ella rebia per part d'alguns companys.

D'aquesta manera, la periodista fa un repàs a la seva trajectòria i revela que es va haver d'enfrontar a uns quants contratemps. A Tómbola tampoc va estar tan còmoda com hauria volgut. Concretament, ha confessat que amb el seu company, Jesús Mariñas, tenia molt mala relació.

Primer pla de Belén Esteban.
Belén Esteban no presta massa atenció a les paraules de la seva excompanya | GTRES

Però el que recorda amb més amargor és l'entrevista que tenien previst fer-li a Bárbara Rey. Finalment la van haver de suspendre per ordres dels caps. I és que les declaracions que realitzaria sobre el rei aixecarien polseguera, i van voler evitar mals majors.

No obstant això, mai va pensar que el pitjor estigués per arribar. De fet, es mostrava molt il·lusionada amb l'etapa que començaria a Telecinco, en un programa de recent creació com Sálvame.

Belén Esteban era l'estrella

Belén Esteban era una de les col·laboradores del format i sobre la qual girava gran part de l'atenció. En un primer moment, Karmele es mostrava encantada al programa. Però va haver-hi una sèrie d'esdeveniments que la van fer canviar d'opinió.

La relació amb la resta de tertulians va anar deteriorant-se fins al punt d'arribar a perdre el contacte amb ells. Avui dia revela que no té tracte amb cap, encara que sí amb gent de la redacció. Alhora, posa al punt de mira els directors.

Sí, perquè els responsabilitza de tots els mals que va patir. A més de consentir els brutals atacs que li dedicaven alguns companys, s'encarregaven de llançar dards demolidors sense mesurar-ne les conseqüències.

Karmele Marchante
Karmele Marchante no guarda bon record de Belén Esteban i la resta de col·laboradors| GTRES

Per primer cop parla clar del que va viure en aquest espai. «Aquí sí que em vaig sentir maltractada, vexada i humiliada», va dir. Va afegir que «sempre amb el consentiment de la direcció, que sabia perfectament el que estava passant».

Belén Esteban es manté al marge

Belén Esteban, igual que la resta de companys, sempre van ignorar Karmele. Fa uns mesos també es va pronunciar de manera una mica agressiva cap a alguns treballadors del format, acusant-los de tenir problemes amb certes addiccions.

Admet que al principi va gaudir de l'experiència a Telecinco, però després «ja van començar a sortir els egos, l'enveja i la dictadura». Era evident que hi havia una manca de companyonia, on estaven perfectament definits els grups.

La de Paracuellos, Kiko Matamoros, Kiko Hernández i Mila Ximénez formaven un equip molt compacte, amb molt de poder de direcció. A més, tenien com a aliats els caps i el mateix Jorge Javier. Per això, Karmele Marchante va poder sentir-se desplaçada per ells més d'una vegada.

Per la seva banda, Belén Esteban vol donar per enterrada l'etapa de Karmele a Sálvame. Ja ha passat molt de temps d'allò i no val la pena tornar a treure a la llum qüestions tan desagradables.