L'entorn de Belén Esteban, preocupat després de veure la seva última foto

Tan sols cal comparar una de les imatges en què apareix davant la càmera amb aquesta última foto fora de plató per veure l'enorme diferència entre elles

Imatge de Belén Esteban sense maquillar que s'ha fet viral a les xarxes al juny de 2020
Imatge de Belén que s'ha fet viral pel seu canvi d'imatge | belenestebanmenendez - Instagram

  

Belén Esteband'InstagramSálvame

A la fotografia, Belén apareix amb una imatge poc acurada, amb les parpelles caigudes i amb una expressió de somriure que es veu que és poc natural. Tan sols cal comparar una de les imatges en què apareix davant la càmera amb aquesta última foto fora de plató per veure l'enorme diferència entre elles. Molts s'han preguntat: Què li passa a Belén?

La imatge s'ha fet viral molt ràpidament

La imatge de la de San Blas s'ha convertit ràpidament en viral i és una de les que més repercussió està tenint en les xarxes socials. A més, en els últims dies també ha estat en el focus de la polèmica a causa de la baralla i reconciliació que ha tingut amb Jorge Javier. Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban per fi van signar la pau després del dur enfrontament que van tenir en 'Sábado Deluxe'. La cuina de 'L'últim sopar' va ser l'escenari on presentador i col·laboradora es van reconciliar de forma definitiva sis dies després que Jorge Javier abandonés el plató de 'Deluxe' i deixés a Belén en llàgrimes.

El que va passar aquell cap de setmana va ser la gota que va fer vessar el got d'una relació d'amistat marcada per algunes rancúnies que encara quedaven a la memòria dels seus protagonistes. Belén Esteban segueix sense superar que Jorge Javier critiqués alguns aspectes de la seva participació a 'GH VIP' fa cinc anys. Una espineta que la de Paracuellos manté intacta com el primer dia.


Comentaris

envia el comentari