Un important polític espanyol fa de mestre de cerimònies a la boda de Joaquín Sabina

Joaquín Sabina i Jimena Coronado han contret matrimoni entre màscares després de més de 20 anys de relació

Joaquin Sabina i Jimena Coronado el dia de la seva boda, 29/06/2020
La boda estava planificada per celebrar-se abans de l'estiu, però el coronavirus no ho ha permès | Instagram (@joaquin_sabina_ar)

Joaquín Sabina no ha permès que el coronavirus li arrabassés el somni de casar-se amb Jimena Coronado, amb qui ja porta ni més ni menys que vint anys de relació amorosa. És per això que aquest passat cap de setmana tots dos plegats van passar per l'altar.

Tot i això, la pandèmia sí que els ha obligat a canviar una mica la seva planificació inicial de les noces, ja que en principi s'havia de celebrar abans que arribés l'estiu. 

Fernando Grande-Marlaska oficia el casament de Joaquín Sabina

De tota manera, l'enllaç va sortir tal com desitjaven. Va comptar amb l'assistència del cercle més íntim de la parella i un important polític d'Espanya com a mestre de cerimònies, ja que la boda amb la qual es van convertir en matrimoni va ser civil.

El Ministre d'Interior i amic proper de Joaquín Sabina, Fernando Grande-Marlaska, va ser l'encarregat d'oficiar la cerimònia al registre civil del carrer Pradillo de Madrid, segons ha informat 'El País'.

En aquella mateixa celebració també hi van ser presents les dues filles del famós cantant, Carmela i Rocío Martínez Oliart, les quals van tenir el paper de testimonis. D'altra banda, els padrins del casament no van poder ser altres que Manuel Serrat i la seva muller Candela, íntims dels acabats de casar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

amor civilizado

Una publicación compartida de Joaquin Sabina (@joaquin_sabina_ar) el

Joaquín Sabina i Jimena Coronado es casen després de vint anys de relació

La feliç parella ha contret matrimoni entre màscares i distància de seguretat. Unes mesures que no han impedit que es casin després de més de vint anys de relació.

Joaquín Sabina va conèixer a la fotògrafa peruana en una suite de l'hotel Sheraton de Lima durant una sessió de fotos. L'amor va ser gairebé a primera vista i des de llavors romanen molt units.

L'estiu passat, el cantant va voler demostrar el seu amor en públic i li va proposar matrimoni durant la festa del 50è aniversari de Jimena. Ara, però, no se'n va saber res de la seva boda fins que el mateix cantant ho va publicar a les xarxes socials. 

Aquesta és la segona vegada que el cantant passa per l'altar després del seu matrimoni amb Lucía Inés Correa l'any 1977. Després de divorciar-se el 1985, Joaquín Sabina va mantenir una llarga relació amb la mare de les seves filles, Isabel Oliart, amb qui mai va arribar a casar-se.


Comentaris

envia el comentari