Gerard Piqué

Màxima tensió: El mal gest de Milan i Sasha amb Piqué (Shakira tindria la culpa)

La relació de Gerard Piqué amb els seus fills, no seria tan idíl·lica com sembla

Tothom parla de les 12 hores de negociacions entre Gerard Piqué i Shakira amb els seus respectius advocats. Després de la famosa reunió i el comunicat emès per la ja exparella, continuen sortint a la llum més detalls sobre l'acord pactat a la casa familiar d'Esplugues de Llobregat, Barcelona. Detalls que podrien enfonsar, encara més, a Gerard Piqué.

Podríem dir que el català estaria passant per una de les pitjors etapes de la seva vida. La separació amb Shakira, el bombardeig de notícies dels mitjans de comunicació sobre la seva vida privada i l'adeu dels seus fills de Barcelona, serien alguns dels ingredients que haurien capgirat la vida de l'empresari.

Ara, s'hi sumaria un mal gest de Milan i Sasha cap al seu pare que deixaria entre veure que la relació dels nens amb Piqué no seria del tot idíl·lica. La separació entre la parella ha tingut molta repercussió, ja que són dues persones molt conegudes internacionalment. Malauradament, qui s'emporta la pitjor part de tot això són els petits que tenen a càrrec. 

Gerard Piqué amb Milan i Sasha.
Gerard Piqué amb Milan i Sasha. | EP

Tensió entre Piqué i els seus fills

Avui dia és molt complicat que els nens, per petits que siguin, no s'adonin del que passa al seu voltant. Encara més quan els seus pares són dues personalitats famosíssimes a escala internacional. D'aquesta manera, Milan i Sasha estarien de part de la seva mare, Shakira, mentre que Gerard Piqué seria el dolent de la pel·lícula.

La periodista María Eugenia Yagüe, ha tret a la llum una exclusiva que demostraria la freda relació que tenen Milan i Sasha amb el barceloní. Segons afirma Yagüe al mitjà LOC, en plena negociació a la mansió d'Esplugues i Llobregat, s'hauria produït una desagradable escena entre els nens i el seu pare.

«Els nens havien tornat del col·legi i la cangur els va portar a la reunió perquè saludessin als seus pares. Gerard Piqué es va aixecar per a abraçar als seus fills, però els nens el van rebutjar amb un gest», informa María Eugenia al mitjà esmentat amb anterioritat. A més, explica que els nens estarien desitjant marxar a Miami amb la seva mare.

Shakira podria tenir la culpa

Tot i les reveladores declaracions de la periodista, va més enllà. Segons afirma, Shakira podria haver posat, d'alguna manera, els nens en contra del seu pare, ja que Yagüe diu que una part de l'entorn de la ja exparella, no estaria massa d'acord de la imatge que transmet la cantant de Gerard Piqué a Milan i Sasha.

Declara que, fins i tot, en el cas que no s'hagués arribat a un acord i la separació s'hagués hagut de resoldre als tribunals, part d'aquest entorn que no estaria d'acord amb Shakira, hagués declarat a favor del ja exjugador del Futbol Club Barcelona (FCB).