L'actriu Melani Olivares

Melani Olivares descol·loca Jorge Javier parlant clar de la seva bisexualitat

L'actriu no vol relacions convencionals i prefereix gaudir del poliamor sense tenir en compte el gènere de les persones


Aquest dissabte Melani Olivares ha estat entrevistada per Jorge Javier Vázquez en el seu programa estrella 'Sábado Deluxe'. En aquesta entrevista, l'actriu ha parlat sense pèls a la llengua sobre la seva sexualitat i, a més, ha confessat quina és la seva situació econòmica.

Melani Olivares confessa ser bisexual

Recordem que fa uns mesos, Melani Olivares, va ser lloada a les xarxes socials per normalitzar la realitat LGTBI. Així doncs, l'actriu va publicar un vídeo en què preguntava a les seves filles si tenen «nuvi o núvia». És per això, que Jorge Javier no ha pogut evitar fer-li la pregunta que tothom esperava. 

«És veritat que en el teu cas no hi ha distinció de gèneres?», ha preguntat Jorge Javier. Sorprenentment, l'actriu ha estat contundent amb la seva resposta: «No, ens agraden tots, i més ara que mai», evidenciant que és bisexual i que li agraden «les persones, sense tenir en compte el seu gènere». De fet, Melani ha revelat que dels 25 als 30 anys va tenir relacions esporàdiques amb dones. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Jo sempre he gaudit com m'ha donat la gana i amb qui m'ha donat la gana. De sobte tinc connexió amb una dona i m'encanta», ha confessat. És més, l'entrevistada ha revelat que no està a favor de les relacions convencionals i que actualment té una relació oberta amb un noi i una noia. Malgrat que les seves relacions sempre li han durat poc temps, manté molt bona relació amb pràcticament totes les seves exparelles.

«M'agrada el poliamor. Vaig picant. M'he adonat que no cal agafar el 50% si puc agafar el 100%», ha manifestat. «No vull tenir una parella convencional», ha afegit. És per això que l'actriu ha aprofitat l'entrevista per enviar-li una salutació a la seva exparella, Jorge Bosch.

La seva situació econòmica

L'actriu també ha parlat sobre els seus problemes econòmics. «Tinc els millors amics del món, que han volgut deixar-me diners. Gràcies a això he pogut tirar endavant». La situació que es viu en el món de la interpretació no perdona a ningú, i Melani assegura que «és una professió molt inestable, no hi ha ajudes. La nostra professió és molt intermitent, inestable...».

Tot i això, l'actriu gaudeix molt de la seva feina. Ara bé, reconeix que també li agrada ser mare de Martina, Manuela i Luchi. És més, Melani assegura que intenta donar als seus fills «totes les eines perquè puguin defensar-se. M'ho passo molt bé amb ells, em cauen molt bé».