Melani Olivares seriosa

Melani Olivares toca fons i confessa els problemes econòmics que pateix

Melani Olivares va confessar la greu situació econòmica que viu des del començament de la pandèmia

Melani Olivares, coneguda per tots pel seu paper de Paz a la sèrie Aída, va ser entrevistada el darrer dissabte al Deluxe per Jorge Javier Vázquez.

 

La visita de l'actriu no va passar desapercebuda i va deixar diversos titulars que van impactar l'audiència de Telecinco. Alguns van versar sobre els problemes econòmics que pateix Olivares des que va començar la pandèmia del coronavirus.

Primer pla de Melani Olivares
Melani Olivares ha hagut de demanar ajuda per tirar endavant | GTRES

A Sábado Deluxe va ser molt sincera a l'hora de parlar de les dificultats amb què es va trobar per afrontar el dia a dia quan la feina escassejava. D'un temps ençà, Melani Olivares s'ha vist obligada a diversificar la seva manera de guanyar-se la vida. Ha hagut d'idear noves vies per portar el pa a casa.

Melani Olivares confessa les seves greus dificultats econòmiques

Una de les sorprenents confessions que deixava Melani tenia a veure amb l'ajuda econòmica que va rebre de diversos dels seus amics actors.

La protagonista d'Aída no va tenir objeccions a explicar que, veient el sotrac econòmic que passava aquests últims mesos, va haver de trucar a la porta de gent de la seva confiança.

«Tinc els millors amics del món que treballen, tenen diners i m'han pogut ajudar. Yolanda Ramos, Carmen Machi, Willy Toledo... Em mataran, però gràcies a ells he pogut tirar endavant», afirmava.

Tot i aquests problemes, Melani Olivares deixava clar que aquesta ajuda li ha servit per treure el cap. «Ja la cosa ha anat millor», comentava. «Estic començant a respirar, la cosa s'està començant a moure molt, però estem en una situació complicada».

Melani Olivares posant
Melani Olivares va passar per 'Deluxe' i es va obrir per explicar la dura situació que viu | Europa Press

«Els mesos que no sona el telèfon els portos regular perquè tinc 3 fills», confessava Olivares, lamentant que «aquesta professió és així. Hi ha diverses coses que han sortit i d'altres que he acabat de rodar, malgrat que no m'hagin pagat, dic jo que em pagaran en algun moment», responia amb sorna.

Amb el pas del temps, Olivares se sent més valorada en un altre tipus de feines actorals. I és que fins ara, només havien contactat amb ell per fer de mare típica, i volia experimentar un altre tipus de papers.

«És veritat que el fet que jo sigui més gran m'està donant un altre tipus de personatges i un altre tipus de directors amb qui no havia treballat mai», confessava l'artista catalana.

Melani Olivares busca la vida fora de l'actuació

Actualment, Melani es troba de gira al teatre i acaba de rodar una pel·lícula. Tot i això, els problemes econòmics de la intèrpret no cessen.

«A mi m'ha fet por la situació econòmica durant un temps, ara acabo de rodar una pel·li que em deuen encara uns calerons, la meitat...», lamenta Melani Olivares. Això sí, ha exposat que la situació «està en mans dels meus advocats. El que em sembla al·lucinant és que si no tens diners per fer una pel·lícula, doncs no la facis», denunciava l'actriu.

Melani Olivares actuant
Melani Olivares ha hagut de buscar més formes de guanyar-se la vida, més enllà del teatre | GTRES

A més, Melani ha criticat que el nivell d'aforaments al teatre sigui tan baix a les Canàries. «A les Canàries estem amb una funció a un 33% d'aforament. De vegades, se suspenen funcions perquè amb aquest aforament no els val la pena».

Aquest problema ha fet que l'actriu hagi de buscar altres maneres de guanyar-se la vida. «Estic en altres coses i això és fonamental», explicava l'actriu qui ha començat a fer publicitat a través del seu compte d'Instagram. «Si hi ha mesos que la feina d'actriu no va bé, faig publi, que m'agrada fer-la perquè també la gaudeixo», revelava.