Muntatge Alba Santana amb el seu pare

La jugada de Claudia mesos abans que Manolo morís per no deixar res a Alba Santana

Alba Santana no rebrà cap herència

Ja han passat dos mesos des que Manolo Santana morís, però ja es coneix l'herència que rebrà la seva filla Alba Santana. Concretament, la filla que compartia amb la televisiva Mila Ximénez s'ha quedat sense res.

La relació entre la seva dona i els seus fills era inexistent

L'11 de desembre del 2021, se'n va anar per sempre el tenista que més alegries havia donat a Espanya en aquest esport abans que Rafa Nadal. Aquell dia, els seus seguidors se'n van poder acomiadar a Marbella i també a 'La Caja Mágica' de Madrid. I és que Manolo Santana havia canviat molt en els darrers anys, ja que, amb 83 anys, les xacres de l'edat el perseguien sent cada vegada més evidents.

Imatge de Manolo Santana amb la seva parella Claudia Rodríguez.
Claudia Rodríguez va ser la darrera parella de Santana | GTRES

La seva dona, Claudia, va ser qui va estar al seu costat en el seu últim alè. Als seus fills també els hauria agradat estar, però la relació amb la parella del seu pare deixava força a desitjar. Ni el mateix dia del seu enterrament van ser capaços de deixar de banda les seves diferències enmig de l'intens dolor per la pèrdua de Santana.

L'herència de Santana, a l'ull de l'huracà

Ara sembla que tot això té sentit. És cert que en els últims mesos de vida del tenista es va comentar molt que la seva dona s'havia convertit en la seva ombra nit i dia. Tant devia ser així que ara els fills de Santana s'han trobat que la seva herència ja estava repartida abans que morís.

Així que, tot apunta que Alba Santana no rebrà absolutament res del seu pare i no és perquè estigui desheretada. De fet, això és pràcticament impossible a Espanya, tret de comptades excepcions i no és el cas.

Alba Santana
Alba Santana es va distanciar del seu pare els últims anys | GTRES

Segons el 'Código Civil', un terç de la massa hereditària és obligatòria per als hereus legítims com són els fills. Això és el que s'anomena terç de llegítima estricta. Del segon terç pot testar el protagonista per un o més fills o nets, entre aquests es queda el terç de millora.

Finalment, el darrer terç és el de lliure disposició i, com el seu propi nom indica, el restador pot fer amb ell el que li vingui de gust. Per això, Alba Santana no està desheretada.

Quan no hi ha res, no es pot repartir

Desafortunadament per a Alba Santana, el testador abans de morir pot posar a nom d'un tercer el seu patrimoni, gastar-se'l, desviar-lo o directament polir-lo a poc a poc. No obstant això, si en el moment de la mort no hi ha res, no hi ha res a repartir.

Aquesta és la raó per la qual la filla de Santana no rebrà res del seu pare. Sembla que tot el que tenia el pare d'Alba Santana ja estava ben lligat abans del seu decés, segons publica 'Es Diario'.

La mare d'Alba Santana sí que li va deixar herència

La veritat és que Alba Santana no li va gens malament respecte a l'àmbit econòmic, ja que la seva mare li va deixar un bon pessic. I és que Mila Ximénez va estar tota la seva vida treballant de valent per crear-se un bon futur.

Però, malauradament, l'antiga col·laboradora de 'Sálvame' no en va poder gaudir gaire perquè, uns mesos abans que el seu ex, ella també perdia la vida. Un fulminant càncer va acabar amb ella i gairebé sense donar-li temps de gaudir de la seva filla i els seus nets, que viuen a l'estranger.

Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall
Alba Santana i Mila estaven molt unides | GTRES

Ara, segons la revista 'Lecturas', Mila hauria deixat a Alba Santana una herència de tres milions d'euros en metàl·lic. I és que, segons sembla, la periodista va fer un important canvi en el seu testament abans de morir. En concret, Ximénez hauria modificat la titularitat d'una de les seves societats per deixar la seva filla com a única beneficiària dels diners.