Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una captura de 'Ni que fuéramos' i una imatge de María Teresa Campos

Meli, íntima amiga de María Teresa Campos, sentència a les filles: 'Tot per diners'

Meli, íntima amiga de Maria Teresa Campos, ha trencat el silenci a 'Ni que fuéramos' i ha carregat contra les filles

Meli, la que fos íntima amiga de María Teresa Campos, ha explicat el que va viure ahir durant la missa funeral en honor de la periodista. Un esdeveniment en què Meli assegura haver-se sentit menyspreada, i on va sentir el rebuig de Terelu Campos i Carmen Borrego.

Meli no entén l'actitud que les dues germanes han tingut amb ella, ja que sempre va ser un gran suport per a la seva mare, María Teresa Campos.

És més, Meli ha aprofitat per carregar amb duresa contra Terelu i Carmen  I és que ningú entén l'actitud que ha mostrat Campos, encara que ella s'excusava que havia volgut portar la missa en total intimitat. Just per això es mostrava molt molesta pel gran desplegament de mitjans.

Captura de la intervenció de Meli, amiga de Maria Teresa Campos a 'Ni que fuéramos'
Meli, amiga de María Teresa Campos, indignada amb les Campos | Canal Quickie, TEN TV

"M'he sentit humiliada", s'ha lamentat Meli, que a més s'autoassenyala a si mateixa com el talp.

"Jo sóc el talp, perquè vaig ser jo la que vaig dir a tothom que anava a la missa de la meva amiga. Què és això de convidar o deixar de convidar?".

"Jo he fet un esforç per anar-hi i no he sentit cap afecte per part de ningú", assegura l'amiga de María Teresa Campos.

Meli, amiga de María Teresa Campos, explota contra les filles

"Ningú et dona la mà, ningú s'acosta...", ha relatat Meli completament indignada. "Jo m'apropo i estava ple de gent. Em trobo amb Carmen, però de Teresa no hi havia ningú", ha sentenciat.

"Si no em respecten, jo a elles tampoc". És més, l'amiga de Maria Teresa Campos adverteix que el dia que parli, cremarà Troia.

Sobretot perquè sap molt del tracte que les Campos donaven a la seva mare. "Jo em vaig sentir molt malament, ens va costar molt anar amb tota la calor i jo necessitava sentir una mica d'afecte. Però no va venir ningú a fer-me un petó", ha explicat a Ni que fuéramos.

Captura de Carmen Borrego i Terelu Campos en el seu retrobament a Supervivientes
Terelu Campos i Carmen Borrego, qüestionades per la missa en honor de la seva mare | Mediaset

"M'he sentit unes escombraries", afegia dolguda. És més, assegura que en un primer moment, Carmen Borrego li negava que anessin a fer res d'especial per l'aniversari de María Teresa.

I, setmanes després, la mateixa Borrego li demanava que li confirmés si assistiria a la missa en honor a la seva mare. "Jo això no ho he vist a la meva vida", detalla.

"Ni tan sols vaig rebre una disculpa per part seva. Em sento, tinc la Terelu i la nena, però ella va continuar mirant endavant. Es va tornar com si jo tingués la lepra".

Carmen Borrego i Terelu Campos, totes dues amb cares tristos, a la missa funeral de María Teresa Campos
L'amiga de María Teresa Campos, molt dolguda amb les filles | GTRES

Però, pel que sembla, la filla de Carmen Borrego tampoc no la va saludar. El que va acabar d'enfadar Meli, que no donava crèdit al que havia passat. "Fins aquí hem arribat", ha conclòs contundent sobre la seva relació. "Ningú dels que l'estimàvem estarem la pròxima vegada".

"Tot ho fan per diners. Diners, diners i diners", explotava. "Per a fer exclusives, però no senten cap afecte per ningú", al·legava entre llàgrimes l'íntima de María Teresa Campos.

Segons la teoria de Kiko Hernández, podria ser que les Campos preparin una exclusiva i surtin a la portada. Per això es neguen a atendre els mitjans, mentre que després de la missa es mostren molt somrients.