URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Meritxell Batet té una relació amb el socialista Juan Carlos Campo Moreno

La presidenta del Comgrés dels Diputats es va divorciar l'any 2016 del diputat popular José María Lasalle.
Imatge d'arxiu de Meritxell Batet. | Cedida.

 

Meritxell Batet, presidenta del Congrés dels Diputats, busca trobar l'estabilitat política del seu grup parlamentari, però no és l'únic àmbit de la seva vida que està patint canvis. Segons ha publicat 'Informalia', la socialista podria haver trobat la seva nova parella al mateix lloc de feina. Després de tres anys sense compromís – es va divorciar de l'exsecretari popular José María Lasalle-, Batet hauria iniciat una relació amb el polític i jurista Juan Carlos Campo Moreno.

 

Meritxell Batet troba l'amor al PSOE

El polític, de 57 anys, és candidat socialista per Cadis a la cambra baixa i, igual que Batet, està divorciat i és pare de dues filles. Campo Moreno va començar la seva trajectòria judicial l'any 1989, després de graduar-se en dret a la Universitat de Sevilla. Va ser secretari d'Estat de Justícia entre el 2009 i 2011 després d'haver exercit com . L'any 2015 va irrompre a la política, sent el tercer de la llista del PSOE a Cadis, on va resultar escollit.

 

Anys abans, Batet es va casar amb el diputat del PP per Cantabria José María Lasalle. Tot i les discrepàncies polítiques, van començar una llarga relació i van tenir dues filles, Valeria i Ariadna, que ara tenen 12 anys. Es van separar l'any 2016, després d'onze anys de matrimoni, i tres anys després de la ruptura Batet hauria iniciat la relació amb el socialista Campo Moreno, una relació que, segons diverses fonts, s'hauria gestat durant un any.

 

Meritxell Batet es va casar l'any 2005 amb José Maria Lasalle, membre del PP | Cedida

 

Pedro Sánchez segueix sense el suport necessari

Mentre la vida privada de Batet s'encamina cap a l'estabilitat, la qüestió política sembla més enrevessada. Quan falten pocs dies pel debat d'investidura, el president en funcions Pedro Sánchez segueix sense el suport necessari per formar govern, i és que el procés català es presenta com el principal obstacle per establir aliances amb Unidas Podemos. Segons Sánchez, la formació de Pablo Iglesias no acceptaria l'aplicació de l'article 155 a Catalunya, en cas de repetir-se la mateixa situació que fa dos anys. 

 

També et pot interessar...