Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leo Messi i Antonella Roccuzzo

Messi celebra que es queda a BCN amb una capritx milionari: s'hi deixa 5 'quilos'

La nova residència del 10 del Barça està a Castelldefels

Leo Messi i Antonella Roccuzzo
Messi i la seva dona han invertit 5 milions d'euros en un nou immoble  | cedida

Leo Messi i la seva dona, Antonella Racuzzo, viuen en una enorme mansió de la urbanització de Bellamar, a Castelldefels. En els últims mesos, el matrimoni ha invertit cinc milions d'euros, aproximadament per reformar el seu domicili, en què viuen amb els seus tres fills- Des que van formalitzar la seva relació, el jove futbolista va decidir començar a invertir en immobles per tal d'assegurar una bona vida a la seva família i, fins i tot, quan ell ja no hi sigui.

Així mateix, tal com va informar el passat divendres, Culemanía, la família de Messi s'ha gastat més de cinc milions en la compra i renovació d'una casa impressionant. L'immoble té una superfície total de 10.000 metres quadrats i compta amb pista de pàdel, piscina, jacuzzi, gimnàs, sala de cinema, camp de futbol i un part infantil per als seus fills.

Per comprar la finca, el jugador va pagar un milió d'euros i va tenir problemes amb els veïns per ampliar el terreny d'aquesta. Després, per tal de solucionar aquests problemes, la família va decidir comprar un altre terreny adjacent i un tercer per completar un quadrat. Aquesta última compra també va costar un milió. La construcció del gimnàs i les altres prestacions van fer que l'import superés els cinc milions estimats.

Messi guanya anualment 50 milions d'euros nets amb el Barça sense comptar la publicitat. Per això, cinc milions d'euros per a ell segurament no són res. A més, tenint en compte que es quedarà al club blaugrana, després de l'enrenou per la seva voluntat de marxar de l'equip, haver escollit Castelldefels per viure a prop de l'estadi és una aposta segura.

Antonella, sense amigues a prop

Ara bé, no tot han estat bones notícies per a la família, i no precisament per culpa del coronavirus. I és que l'entrada de Ronald Koeman ha provocat la marxa de Luis Suárez, qui la seva dona era una gran amiga d'Antonella Rocuzzo. Aquesta situació, però, no és nova per a la parella d'amigues, ja que totes dues tenien també una bona amistat amb Daniella Semaan, la dona de Cesc Fàbregas, quan el català jugava al club blaugrana. Les tres formaven un dels cercles més reconeguts de les anomenades WAG —'wives and girlfriends', que en anglès significa 'dones i xicotes—, però ara Antonella haurà de refer el seu cercle si vol quedar totalment desconnectada durant la nova temporada futbolística.