Mick Jagger preocupat per ser pare per vuitena vegada als 73 anys

El cantant no està content amb la idea

Mick Jagger. | Cedida.

 

El cantant Mick Jagger serà pare per vuitena vegada amb la ballarina Melanie Hamrick, no obstant això, l'estrella musical té sentiments contradictoris sobre l'arribada del seu fill a l'edat de 73 anys.

Segons la columna Page Six del New York Post, el líder no ha respost a les felicitacions que ha rebut des que es va fer públic l'embaràs. «La família és molt important per ell, i ell no està content amb la idea que quan arribi el moment d'ensenyar al seu fill a jugar a pilota, tindrà 80 anys», diu una font propera al músic britànic.

A més, el mític intèrpret no ha presentat a la ballarina de 29 anys al seu cercle més proper ni ha fet cap aparició pública. Una situació sentimental molt diferent a la que va viure al costat de la dissenyadora L'Wren Scott, que es va suïcidar l'any 2014.

Així mateix, s'ha sabut que Jagger hauria arribat a un acord econòmic amb Hamrick abans que el nadò neixi al desembre. El Daily Mirror apunta a una quantitat de 15.000 dòlars mensuals i la promesa de comprar-li una casa on triï viure la seva nova vida amb el seu fill.


Comentaris

envia el comentari