Samsung substituirà els Note 7, però els accidents se segueixen produint

L'empresa demana als usuaris que retornin els dispositius tan aviat com puguin

Un model de Samsung Galaxy Note 7. | Cedida.

L'empresa sud-coreana de tecnologia, Samsung, ha viscut durant les darreres setmanes un dels seus pitjors moments a causa dels problemes tècnics que afecten els seus dispositius Galaxy Note 7. Es tracta dels casos d'explosions de les bateries d'aquests telèfons que han sortit a la llum últimament, i que els han obligat a suspendre la venda del seu últim model a escala internacional i que han fet caure un set per cent el valor de la companyia en borsa, segons informa ABC.

És per aquests problemes tècnics que Samsung ha iniciat un programa de substitució dels dispositius Note 7 que havien estat venuts arreu del món. La companyia ha demanat als usuaris que retornin els seus telèfons d'aquest model de forma urgent i ha emès un comunicat en el qual assegura que la prioritat de l'empresa és garantir la seguretat dels seus clients. Samsung està treballant per agilitzar al màxim l'enviament i distribució dels dispositius de substitució per causar les mínimes molèsties possibles als usuaris.

Tot i les accions de la companyia per minimitzar l'impacte d'aquest defecte del seu producte, les notícies sobre les persones que s'han vist afectades segueixen apareixent. El darrer cas ha estat el d'un nen de sis anys a qui, aquest passat dissabte, li va explotar un dels telèfons a les mans, segons explica el New York Post. El nen va ser traslladat a l'hospital amb cremades de poca gravetat a les mans, i poc després va ser enviat a casa. Però la seva àvia comenta que el petit ja no vol saber res dels telèfons mòbils. 

Per problemes tècnics les bateries s'escalfen i poden arribar a explotar. | Cedida.


Comentaris

envia el comentari