Micky Molina

L'actor Micky Molina atropella borratxo una nena de 9 anys a Eivissa

«Estava súper amoïnat i demanava que no truquessin a la policia. Semblava molt preocupat»

Este dijous, cap a les 14.15 hores, l'actor Micky Molina ha atropellat a una xiqueta valenciana de 9 anys estant borratxo. Els fets han passat en un restaurant del municipi de Santa Eulària, en l'illa d'Eivissa i, segons els testimonis, quan la família de la xiqueta ha aparcat el cotxe, l'actor «s'ha posat en marxa a tota velocitat» en el seu jeep.

Segons pareix,  la menuda estava entre els dos cotxes i el jeep de Molina li ha pegat un colp i l'ha tirat en terra. «Després ha fet marxa arrere i cap avant una altra volta, i ha envestit el cotxe de la família» composta pels iaios de la menor, de 84 i 80 anys, i de sa mare, de 49. Tal com informa el 'Diario de Ibiza', l'actor «ha deixat atrapada a la menor entre els dos vehicles».

La menor no ha patit cap lesió

S'han presentat en el lloc del succés, agents de la Policia Local i agents mèdics que han dut a la xiqueta a l'Hospital de Can Misses, a on l'han atés per contusions en els genolls i en les cames, que li han hagut d'embenar. Per sort, no s'ha trencat res. Respecte del conductor, l'actor Micky Molina –fill del mític Antonio Molina–, quan ha declarat davant de la policia, se li han fet dos proves d'alcoholèmia i, en les dos, ha donat positiu amb responsabilitat penal: 0,91.

Molina, de 55 anys, està sent investigat per la policia per un delicte contra la seguretat viària, encara que no ha sigut detingut. Segons els testimonis «Estava súper apurat i demanava que no tocaren a la Policia. Pareixia preocupat». De fet, no és la primera volta que Molina té un accident de trànsit en Eivissa amb conseqüències problemàtiques. Ara fa 10 anys, aquell accident amb el cotxe va acabar amb un juí.

També pots llegir...