Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Un micròfon obert a 'Sálvame' deixa Belén Esteban en evidència

La col·laboradora va ser enxampada en ple directe

Belén Esteban va convertir-se en la protagonista involuntària de 'Sálvame'. La col·laboradora es mou com peix a l'aigua pel plató, ja que a vegades és habitual veure-la aixecant-se de la cadira per anar on són els directors o agafar alguna cosa per menjar, per tant, és més que evident que la de Paracuellos del Jarama se sent tan a gust en el programa que, fins i tot, s'oblida que porta micròfon.

Aquest descuit va provocar que l'audiència fos testimoni de l'alegria que el dilluns 12 d'abril desprenia Belén Esteban, encara que es tractés del principi de setmana, la col·laboradora es va aixecar de bon humor i va ser enxampada a traïció en ple directe.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El micròfon obert li juga una mala passada a Belén Esteban

Tot va passar durant un tall publicitari. Després de la pausa publicitària, els teleespectadors van veure com Jorge Javier es trobava al costat del director de 'Sálvame' per fer una menció. Mentre el presentador estava en pla, l'audiència i els col·laboradors presents al plató, van poder escoltar com la veu de Belén Esteban es colava en directe, ja que tenia el micro obert i no ho sabia.

Asseguda a la cadira pensant que ningú podia escoltar-la, esperava que Jorge Javier acabés la seva menció i, per fer l'espera més amena, Belén Esteban va arrencar a cantar una cançó sense saber que tenia el micro obert: «Però qui pogués tenir la dita que té el gall? El gall puja...».

Jorge Javier Vázquez va ser conscient que la seva companya s'havia colat i no va dubtar a acostar-se a ella mentre se sumava a la festa ballant la famosa cançó de 'El Polvorete' i reia amb l'ocurrència de Belén Esteban. Però, la televisiva no sabia que estava sent escoltada pels teleespectadors i va continuar cantant.

«Una cançó molt fina, preciosa» li va dir el presentador. Va ser llavors quan l'ex de Jesulín de Ubrique es va adonar que havia tingut el micro obert i que tant els seus companys com els espectadors l'havien sentit cantar. Lluny d'avergonyir-se, Belén Esteban va riure del que acabava de passar i va tirar de naturalitat.

Calma professional

No hi ha dubte que Belén Esteban es troba en un moment professional molt dolç. I és que enrere queden els enfrontaments amb els seus companys i, especialment amb Jorge Javier, que a punt van estar de costar-li la seva permanència a 'Sálvame'. Ara, Belén Esteban va al plató amb ganes i, sobretot, amb alegria, la qual traspassa la pantalla i que és el fidel reflex de l'estat en què es troba la seva vida personal.

Belén està feliç al costat del seu marit, Miguel Marcos, i orgullosa de la seva filla, Andrea Janeiro. I a aquesta felicitat cal sumar-li el fet que la seva mare ja ha rebut la primera vacuna contra el coronavirus, la qual cosa suposa un pas més a prop de poder retrobar-se. D'un temps ençà, Belén Esteban ha viscut preocupada per la seva progenitora i ha evitat veure-la per por de contagiar-la.

Tanmateix, ara les pors i els temors han quedat enrere i la televisiva es mostra pletòrica, ja que evita els conflictes innecessaris i està disposada a seguir a 'Sálvame' amb moltes ganes. Ni tan sols el fet que Julia Janeiro, filla de María José Campanario i Jesulín de Ubrique, compleixi la majoria d'edat en pocs dies, enfosqueix la seva felicitat.

El pròxim 18 d'abril, la germana d'Andrea ja no tornarà a sortir als mitjans de comunicació pixelada, i pot ser que Belén Esteban hagi de fer front a les comparacions entre les dues germanes. Però, mentre això està per arribar, la col·laboradora es mostra tranquil·la i molt feliç.