Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid

El detall de la cara del bebè de Paula Echevarría que tothom comenta

La parella llueix feliç amb el seu fill en una imatge que ha cridat l'atenció d'alguns

Pocs són els moments que poden equiparar-se a la sensació que provoca la benvinguda d'un nadó al món, i en aquest cas els responsables de tal notícia són Paula Echevarría i Miguel Torres, una de les parelles més mediàtiques d'Espanya. La notícia ha estat la culminació de tot el seguiment que els seguidors de la 'influencer' han pogut realitzar a través de les seves xarxes socials. De fet, ells mateixos han compartit l'arribada de Miguel Jr amb tothom amb un seguit d'imatges que mostren el moment de felicitat que viuen.

«El nostre nadó ja és aquí. Miguel Jr va arribar al món aquesta matinada de diumenge i és un nen saníssim i tan bo... Estem els dos millor que bé. El 'papi' i jo estem feliços amb totes les forces i molt emocionats. Benvingut al món, petit», comentava l'11 d'abril, dia en què va donar a llum. La notícia va inundar les xarxes com la pólvora, i en la imatge que es veu la parella amb el nadó embolicat en una tovallola quan tot just havien transcorregut hores des de la seva arribada.

Davant la situació van ser molts cercles pròxims a l'entorn que van voler felicitar-los per al moment. «Enhorabona, família», comentava Iker Casillas, o «Quina meravella de foto i de família. Et mereixes tot el millor del món, amiga. Enhorabona, mare», escrivia Toñi Moreno. I és que han sigut molts els que s'han sumat a la llista de salutacions, com Cristina Pedroche, Eugenia Silva, Paz Vega, Pedro Alonso i molts més.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un altre dels aspectes que ha cridat l'atenció als curiosos que albiraven la fotografia és la capa de color blanc que cobria la cara del nadó, aquesta és la coneguda com a vèrnix caseosa. Es tracta d'una capa fina de greix que recobreix la totalitat del cos i des de l'OMS es recomana que no s'ha d'eliminar durant els primers dies després del naixement, ja que tot i que la majoria de funcions estan vinculades a l'etapa de gestació, també permet protegir la seva pell, la sequedat o l'esquerdament.

Una felicitat compartida

La felicitat ha arribat a la casa de la parella, i així ho ha volgut compartir qui ja no és l'única petita de la casa, Daniella, la filla de Paula amb Bustamante, posava en les últimes setmanes d'embaràs amb la seva mare amb un text que comentava «no sé qui té més ganes de conèixer-te».

A més, també ha tingut paraules per a Miguel Torres, a qui felicitava pel dia del pare: «Ens queda ja molt poquet per tenir-lo amb nosaltres! Però tu des del primer moment ens has cuidat, consentit i t'has desviscut perquè els dos estiguéssim millor que bé... I això et fa ser un 'superpapi'!».

El seu embaràs i l'amor que els uneix

Paula ha compartit durant tot moment el procés de gestació amb la positivitat que la caracteritza. A través de les xarxes ha portat de la mà la seva carrera professional amb la maternitat, i un dels elements que més simpatia ha causat és la seva debilitat per la xocolata durant els nou mesos.

«Cada dia la seva ració. Compro qualsevol que tingui més del 70% de cacau perquè se suposa que és el més sa. L'objectiu és anar augmentant la dosi de puresa segons es vagi acostumant al paladar. A veure si arribo a aquest 95%», comentava durant principis d'any.

De l'optimisme que acompanya aquesta nova etapa té part de culpa Miguel Torres, amb qui comparteix vida des de fa molts anys, i amb el qual fins i tot va arribar a treballar en el videoclip 'Contracorriente' de Bustamente.