Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

'Sálvame' destapa les gravacions que Antonio David va fer a casa de Rocío Jurado

L'exguàrdia civil hauria instal·lat un sistema d'enregistrament d'àudio, i s'ha revelat el contingut de les cintes

Des que comencés el documental de Rocío Carrasco, 'Sálvame' ha centrat gran part del seu contingut en parlar sobre aquest, així doncs, durant les tardes de Telecinco, tant Antonio David Flores com Rociíto estan sent protagonistes.Per tant, la tarda d'aquest mateix dilluns no ha sigut diferent, i és que el programa presentat per Jorge Javier anunciava que tenien un testimoni que deixava clar que Antonio David té una estranya obsessió per gravar tota mena de converses amb la gent amb la qual es relaciona.

Fa unes setmanes ja se l'havia acusat d'això, i diverses persones havien confirmat que sospitaven que Antonio David gravava converses privades per potser després utilitzar-les en contra seva. Però, tanmateix, ara s'ha confirmat a 'Sálvame' que es tracta d'una cosa que hauria començat a fer fa molts anys, ja que això ja ho feia a la casa de la Moraleja de Rocío Jurado, en la qual vivia quan era encara parella de Rocío Carrasco. Allà, hauria instal·lat un sofisticat sistema de gravació per tenir enregistrat tot el que succeïa a l'habitatge.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

'Sálvame' ha aconseguit contactar amb Raquel, una extreballadora d'Emilio Rodríguez Menéndez, l'advocat d'Antonio David durant el seu divorci amb la filla de Rocío Jurado. Aquesta ha afirmat que aquestes gravacions es produïen i que tots dos, Antonio David i el seu advocat, haurien estat partícips a l'hora de registrar-les. Tot i que ha assegurat que la idea, en primer lloc va ser de l'exguàrdia civil, també va col·laborar amb tot això l'advocat.

La dona ha parlat també del contingut de les cintes, en què ha assegurat que se sentia parlar tant a Rocío Jurado com a Ortega Cano, Rocío Carrasco i als nens, ja que tots vivien en aquell temps junts a la casa. I, no només això, sinó que ha afirmat que tota aquella persona que acudia de visita a la casa també era gravada.

Així, la dona ha afirmat amb contundència que en aquestes cintes es pot escoltar tant a Ortega Cano com a Rocío Jurado, parlar de la situació que estava vivint la seva filla amb el seu marit, on sembla que al matrimoni se'l pot escoltar en aquestes cintes criticant la situació general per la qual estava passant la seva filla.

Raquel ha reconegut que en les cintes s'escolta com el matrimoni afirmava que farien tot el que estigués a la seva mà per treure de la situació en què es trobava la seva filla i ajudar-la fos com fos. Tot i això, si alguna cosa ha destacat Raquel, és que Ortega Cano i Rocío estan gravats en aquesta cinta parlant de la situació per la qual estaven fent passar als seus nets, Rocío i David Flores, que per aquell temps eren encara dos nens petits.

Tot apunta que l'objectiu d'Antonio David amb aquests enregistraments hauria estat utilitzar-les en contra de la seva exdona en els judicis que es poguessin celebrar entre els dos, tot i que, finalment, sembla que no li va ser permès o no va poder fer-ho per algun motiu.

Lydia Lozano coneixia el contingut de les cintes

No obstant això, la cosa no ha quedat aquí, ja que més tard, i gairebé al final del programa, Raquel ha revelat que un company de 'Sálvame' coneixia des de feia anys l'existència de les gravacions fetes per Antonio David. Però, no només això, sinó que també seria conscient del seu contingut. Així, segons ha explicat la dona, Lydia Lozano hauria escoltat fa diversos anys les esmentades cintes, coneixent, per tant, els enregistraments que hi ha en elles.