Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

'Sálvame', en evidència: «Vau riure quan va intentar posar fi a la seva vida»

La col·laboradora ha revelat com els seus companys es burlaven de l'intent de suïcidi de la cunyada de Rocío Jurado

A 'Sálvame' no només succeeix el que podem veure tots des de casa, sinó també quan les càmeres estan apagades o marxen a publicitat, els col·laboradors i presentadors del programa comenten molts assumptes que de vegades no transcendeixen públicament, però que de fer-ho, podrien posar el país cap per avall. Ahir mateix, Gema López va admetre un secret que s'ha conservat durant molts anys i que ha sortit a la llum sense voler per boca de la col·laboradora.

El programa es trobava parlant de Rocío Carrasco i del dur relat que està compartint a través de la docu-sèrie que protagonitza a Telecinco (Rocío, explicar la verdad para seguir viva). Concretament, es trobaven parlant de l'intent de suïcidi de Rocío Carrasco, del qual encara se segueix qüestionant avui dia. Sembla que per a certs col·laboradors no va haver-hi prou amb les seves llàgrimes quan ho va narrar, ja que creuen que calen moltes més proves per demostrar aquest punyent succés.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'això no es pot dubtar, i així ho va manifestar també Laura Fa, qui ahir es trobava parlant al plató de 'Sálvame'. La catalana va afirmar que per a molts dels seus companys, hauria calgut que Carrasco hagués aconseguit suïcidar-se perquè se la creguessin. Davant d'això, Gema López va dir que això era una bestiesa i que es tractava d'una exageració. A més, López va dir que si aquestes serien les normes, ella es retirava d'aquesta mena de debats, donant a entendre que el populisme estava aguaitant sobre el plató de Telecinco.

Per donar a entendre el populisme que hi ha al plató, Gema López va voler destapar un secret que s'ha guardat durant anys i que per fi ara ha saltat al focus públic. I és que la periodista considera que la confessió de l'intent de suïcidi de Carrasco és igual de dura com la d'altres testimonis, en els quals els col·laboradors han respost de manera diferent i que, fins i tot, s'han permès el luxe de riure.

Gemma no va dubtar-ho, i va ficar-se fins al fons en el fang. La tertuliana va exposar dos exemples, deixant a la vista dos assumptes molt espinosos. Primer, la periodista va admetre que l'any 2013, quan Rosa Benito va seure al 'Deluxe' per explicar el seu intent de suïcidi a força de pastilles, els seus companys, lluny de compadir-la, van estar molts mesos rient i fent bromes sobre aquest tema tan seriós.

D'aquesta manera, queda a la vista l'enemistat que van tenir diversos dels col·laboradors de 'Sálvame' amb qui va ser la seva companya, i que ara es guanya la vida en un altre programa, totalment allunyada dels quals van ser els seus còmplices de taula. Ara, Rosa no vol saber res dels tertulians del programa de Jorge Javier Vázquez, i sempre intenta passar de puntetes quan es tracten assumptes que afecten en els seus companys.

També es van riure de Raquel Mosquera

Gema López, no contenta amb aquest exemple que va posar, va voler llançar una nova bomba i que deixa molt malament a tots els seus companys. Segons la periodista, els seus companys també van estar rient-se de la imatge que va donar Raquel Mosquera quan va estar ingressada en un centre psicològic per curar-se dels trastorns mentals que patia. El més sorprenent de tot això és que cap dels col·laboradors de 'Sálvame' va voler-se defensar, i l'ultimàtum que va llançar Gemma no va remoure la consciència de cap dels seus amics.

Tanmateix, Belén Esteban ja va advertir i va recordar que l'assumpte de Rocío Carrasco enemistaria molts dels col·laboradors i que, potser, molts dels temes que es tractarien podrien crear esquerdes irreparables entre els membres de l'equip. De fet, això és evident, donat que molts tertulians sí que defensen a mort la filla de Rocío Jurado, i altres que encara avui dia la segueixen qüestionant i posen la seva versió en quarantena cada vegada que poden.