Isa Pantoja frena el seu germà, Kiko Rivera: no és necessari

Chabelita està molt decebuda amb l'últim atreviment del seu germà, i intenta frenar-lo abans que sigui massa tard

La batalla de la família Pantoja sembla no tenir fi. I és que des que Kiko Rivera decidís treure a la llum els secrets més foscos de la 'tonadillera', el clan està completament revolucionat. Semblava que el DJ havia aconseguit salvar la relació amb la seva germana, Isa Pantoja, però, després dels últims esdeveniments, sembla que la jove també té problemes amb Kiko. 

Alejandro Albalá, exmarit de Chabelita, està concursant a 'Supervivientes 2021', tenint molt clar que vol convertir-se en la nova estrella de Mediaset. Per aquest motiu, li ha recordat al públic que, durant quatre anys, va formar part d'una de les famílies més famoses del país i que, per tant, té informació privilegiada i no dubtarà a compartir-la si és necessari. D'altra banda, Chabelita assegura que ja no té cap problema amb ell des que l'any 2016 signessin el divorci, però, malgrat això, un any després, va interposar-li una denúncia per intromissió a l'honor i, des d'aleshores, el jove ha sabut corregir el seu comportament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, Kiko Rivera, el seu germà, mai ha tingut en compte aquest contenciós, i sempre ha mantingut una relació molt cordial amb Alejandro. De fer, recentment, el fill de la cantant ha parlat sobre la participació d'Albalá a 'Supervivientes 2021', i les seves paraules han sembrat un gran enrenou, perquè el DJ no amaga la seva simpatia cap al seu excunyat, i no ha tingut cap inconvenient en donar-li suport durant el concurs. Encara que Chabelita ha intentat mantenir les formes, després d'escoltar el discurs del seu germà, no ha tingut més remei que recriminar-li la seva actitud: «No em fa gràcia. Els dos van estar junts en un concurs, i es van portar molt bé. Però, d'aquí a fer-ho públic... No ho veig necessari».

Té por Isa Pantoja sobre què pot explicar Alejandro Albalá?

Recordem que tant l'exparella de Chabelita com Kiko van participar en la mateixa edició de 'GH DUO' i, des de llavors, mantenen una relació molt estreta fora de càmeres. Tanmateix, Isa Pantoja està molt molesta amb el seu germà, ja que no entén com li recrimina que estigui al costat de la seva mare, i després no té cap inconvenient a donar suport públicament a un dels seus grans enemics. Alejandro Albalá ha començat a parlar de la família Pantoja, i sembla que segueix tenint cert rancor per Chabelita. «M'ha dit de tot, però allò de boja, sobrava», comenta la filla de la 'tonadillera' en el 'Programa de Ana Rosa'.

En aquest treballa com a col·laboradora un cop a la setmana, i per això està obligada a comentar el concurs del seu ex-xicot, encara que assegura que ho farà des del respecte, i no es deixarà condicionar pel passat que van tenir en comú: «Espero que ell ni m'esmenti a l'illa, jo només parlo de mi i de la meva família. No veig bé que ell parli de mi». «No entenc que digui en el seu vídeo de presentació que està fart d'anar a l'illa a visitar i, ara vol tenir la seva oportunitat. Què fa parlant de la meva família? Que parli de la seva!», comenta molt enfadada.

Des que va esclatar la guerra Pantoja, Chabelita ha intentat mantenir-se al marge, només treballa com a tertuliana a Mediaset, ja que fa bastant temps que no parla de la seva intimitat. Per aquest motiu, el fet que Alejandro Albalá hagi fitxat per 'Supervivientes 2021', no li resulta agradable perquè és conscient que els periodistes tornaran a parlar de la seva turbulenta relació, i no entén com Kiko no intenta frenar el tema abans que sigui massa tard: «Jo no soc d'aquestes persones que diuen que està allà per mi».

«Entenc que tothom tingui dret a parlar, però quan ens vam separar, no cinc anys després. No hi ha necessitat. Aquest noi sempre aprofita que hi ha un tema meu per parlar», sentència. Chabelita no s'ha esforçat per amagar el seu disgust amb Kiko Rivera: «No cal». Però, servirà aquesta traïció per acabar d'apropar-se a la seva mare, i donar-li un toc d'atenció al seu germà?


Comentaris

envia el comentari