Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro

Miguel Marcos i Andreíta ja coneixen la decisió de Belén Esteban amb l'embaràs

Un possible embaràs podria canviar per sempre la vida de Belén Esteban

Tot i estar allunyada dels platós de televisió per la seva operació de tíbia i peroné, Belén Esteban segueix generant enrenou. Aquesta vegada, concretament, han estat Miguel Marcos i Andreíta els que han conegut la darrera decisió de la de Paracuellos. Et fas una idea de què pot ser?

L'embaràs que posa tot potes amunt

Andrea Janeiro i Miguel Marcos ja no saben on ficar-se. Després d'ocupar les portades de tots els mitjans per la caiguda de Belén Esteban, ara és la paraula embaràs la que els té al focus.

Imatge després de l'accident de Belén Esteban al plató de Sálvame
Belén Esteban va patir una caiguda en ple directe i es va trencar la tíbia i el peroné | Mediaset

Andrea, des que va fer la majoria d'edat, té molt clar que no vol saber res de les càmeres. Una cosa en què coincideix amb Miguel, qui es va negar fins i tot a parlar amb els mitjans el dia del seu casament.

Belén sap el rebuig que la seva feina provoca a casa. Per això, ha estat ella mateixa l'encarregada d'acabar amb un rumor que fa mesos que els persegueix: un possible embaràs.

Belén Esteban, embarassada?

Han estat diverses les ocasions en què Andrea Janeiro ha expressat el seu desig de convertir-se en germana gran. Tot i això, aquesta il·lusió ja s'ha completat amb l'arribada d'Hugo al món, l'últim nadó de Jesulín de Ubrique.

No obstant això, la jove no diria que no a l'arribada d'un nou membre de la família, però la decisió és més que clara. Una en què, sorprenentment, coincideix amb Miguel Marcos.

Imatge de la història d'Instagram de Belén Esteban felicitant a Miguel Marcos
'Storie' de Belén Esteban felicitant Miguel Marcos | Instagram: @BELENESTEBANMENDEZ

El marit de Belén sempre hauria expressat el seu desig de tenir un nadó amb ella i així ho va confessar la de Paracuellos al plató. «Aniré a buscar el nadó, si ve bé i si no, res», confessava.

Unes declaracions que, en qüestió de mesos, han fet un gir radical. Sí, perquè la mare d'Andreíta ja ha pres la decisió i ho ha fet públicament.

No hi ha embaràs

Ha estat mitjançant una publicació al seu perfil d'Instagram on la dona de Miguel Marcos ha deixat clar que no hi haurà embaràs. Aprofitant l'aniversari del conductor d'ambulàncies, la col·laboradora no dona lloc a augmentar la família.

«El meu amor, moltíssimes felicitats per tants bons moments viscuts amb la nostra família de tres i el que ens queda per viure», començava el text. «Sempre junts tots tres, la resta sobra. T'estimem molt», escrivia Belén al costat d'una foto de tots dos.

Amb aquestes paraules, la mare d'Andrea Janeiro deixa ben clar que de moment no hi haurà embaràs.

La veritat darrere de l'embaràs

Tot va canviar en el moment en què Belén Esteban va confessar que volia tenir un nadó amb Miguel Marcos. Finalment, però, la parella ha confirmat que no ampliaran la família. I encara que la parella ha preferit no donar explicacions del motiu, ja s'ha filtrat.

Es tractaria de la malaltia que Belén Esteban pateix des de ben jove. Així és, en ser una persona diabètica ha de tenir molt controlat el nivell de sucre al cos. Per això, el fet de quedar-se embarassada podria provocar molts canvis al seu organisme i suposaria un gran problema per a la seva salut.

Imatge de Belén Esteban.
Belen Esteban és diabètica i podria tenir problemes per quedar-se embarassada | TELECINCO

De fet, això mateix li va passar fa uns mesos, quan va haver de passar per quiròfan després de trencar-se la tíbia i el peroné en ple directe.