L'actor Miguel Ángel Muñoz plorant al programa The Dancer

Miguel Ángel Muñoz, enfonsat: «Ha mort Javier»

L'actor ha plorat la mort d'un amic molt proper

Miguel Ángel Muñoz està completament enfonsat després de la sobtada mort d'un dels grans referents a la seva vida: el cineasta Javier Muñoz. El guionista i director de 54 anys ha mort durant la matinada del 2 de novembre després de patir un atac de cor, segons informa 'Cinemanía'.

Aquesta tràgica notícia ha caigut com un gerro d'aigua freda al món del cinema i la televisió. De fet, són molts els actors i companys de professió que han fet servir les xarxes socials per mostrar el seu condol per la trista pèrdua i recordar una gran figura del cinema.

Però, en especial, la gran persona que tots recordaran gràcies a la seva proximitat i gran generositat. Alguns dels primers a reaccionar han estat Sara Sálamo, Carlos Santos i Miguel Ángel Muñoz, qui s'ha mostrat trencat de dolor per la mort d'un gran amic i company de feina.

Tots dos van compartir nombrosos projectes junts i el director va ser una peça fonamental en el seu desenvolupament com a actor, cosa que l'intèrpret madrileny sempre portarà al cor.

«Et dec el personatge més arriscat que he interpretat a la meva vida fins ara, 'El Moro' d'aquell 'Crack Zero' que vau coescriure els dos mestres. Sí, mestres els dos, Jose Luis Garci i tu. Perquè com a director i guionista per a mi ho eres, però també ho has estat en vida com a persona», escriu en un extens text que ha publicat a les seves xarxes socials.

Miguel Ángel Muñoz, enfonsat després de la mort del seu amic i 'mestre' Javier

A través del seu compte d'Instagram, el guanyador de 'Masterchef Celebrity' ha volgut compartir un emotiu missatge dedicat al seu gran amic després del seu inesperat adeu. Un text en què recorda la darrera trobada que van tenir fa tot just unes setmanes, precisament, quan van celebrar l'aniversari del guionista.

«Estimat Javier, t'escric aquestes línies, trencat de dolor perquè em queden moltes coses per fer amb tu en aquesta vida. Al telèfon amb Carlos Santos hem recordat com et tornàvem a celebrar dos anys després de la darrera vegada, la setmana passada amb Raúl Mérida», començava escrivint a la seva publicació.

El passat 11 d'octubre, Javier Muñoz va fer 54 anys i els actors Miguel Ángel Muñoz, Carlos Santos i Raúl Mérida es van reunir amb ell per celebrar el seu gran dia després de dos anys de pandèmia. Una celebració que ara ha cobrat més significat després de la seva mort només unes setmanes després.

«Entre llàgrimes ens quedem amb aquest últim record teu, rient-nos, gaudint de la vida amb bons productes de Lleó portat per tu, vi ric i parlant de cinema...», recorda l'actor.

Miguel Ángel Muñoz i el gran projecte de la seva vida: 'TATA', que va escriure amb Javier

Però més enllà d'aquell moment de comiat que, sense saber-ho, tots van viure, l'intèrpret d''Un paso adelante' ha deixat latent el sentiment d'admiració i agraïment que tenia per Javier Muñoz per ajudar-lo a desenvolupar el seu darrer gran projecte: el documental sobre la seva àvia: la 'tata' Luisa

«He après molt de tu. De la vida, del cinema, i de com cuidar els amics. I, per descomptat, mai oblidaré el dia que et vaig proposar que m'ajudessis a posar en paper la història que volia explicar sobre mi i @soylatatareal i que va acabar al guió de 'TATA', que corregíem a altes hores de la matinada durant la pandèmia», assegura l'actor al seu Instagram.

Miguel Ángel Muñoz somrient primer pla
Miguel Ángel Muñoz estrenarà ben aviat el documental 'TATA', que narra la vida de la seva àvia | GTRES

Després de fer-se viral a internet durant la quarantena per publicar vídeos amb la seva àvia, l'actor s'ha llançat a fer el seu projecte més especial. Un documental sobre la vida de la seva 'Tata' que va desenvolupar gràcies a la generositat de Javier.

«Estaràs sempre amb mi perquè m'has calat molt profund. Espero trobar-te en algun moment en una altra vida per seguir compartint moments inoblidables i per què no, per fer una altra pel·lícula junts. T'estimo 'Don' Javier Muñoz», conclou Miguel Ángel amb unes paraules que trenquen el cor.