Sara Carbonero, sonrient i vestida de blanc

Mal rotllo de Sara Carbonero amb la seva nova parella en ple carrer: les imatges

Sara Carbonero ha tingut una forta discussió amb Kiki Morente

Des de fa uns mesos, Sara Carbonero i Iker Casillas caminen per separat. De fet, la periodista no va trigar gaire temps a trobar un nou company de viatge. Tot i que en un primer moment els paparazzis van pensar que tenia una relació amb el cantant Pablo López, la història va resultar ser un rumor sense fonament.

Sí, perquè, realment, Sara Carbonero estava sortint amb Kiki Morente, un artista força discret que no vol que se'l relacioni amb el món del cor. Llavors, com que la periodista era conscient que el seu nou xicot no volia participar en determinats escàndols, ha tingut molta cura i en cap moment ha confirmat el romanç.

Sara Carbonero i Kiki Morente en un muntatge fotogràfic
Sara Carbonero manté una relació sentimental amb Kiki Morente | Instagram

Kiki Morente pertany a una de les sagues familiars més famoses del país i no necessita ningú per cridar l'atenció dels paparazzis. En concret, va ser un dels seus millors amics qui va corroborar que s'havia enamorat de Carbonero. A partir d'aquell moment, tots els mitjans es van mobilitzar per aconseguir un objectiu comú: fer una fotografia de la parella.

Sara i Kiki estan en el millor moment de la seva relació. És més, una coneguda revista va ser testimoni de la complicitat que hi ha entre tots dos, traient a la llum les primeres imatges dels enamorats i assegurant que estaven en una etapa envejable. Tot i això, recentment s'ha filtrat una notícia que fa pensar el contrari: han tingut una discussió al mig del carrer.

Sara Carbonero imposa les seves normes

Kiki Morente ha esdevingut un dels grans protagonistes de la premsa del cor. I encara que no vol participar ni entrar en cap polèmica, és inevitable que ocupi pàgines a moltes revistes dedicades a la crònica social, ja que és el xicot d'una de les dones més mediàtiques i estimades d'Espanya. No obstant això, no tothom en parla bé de la periodista.

Sara es va separar d'Iker Casillas en termes amistosos i en cap moment n'ha parlat malament. Tanmateix, l'entorn de l'esportista sí que ha filtrat determinades dades que no deixen en bon lloc la periodista. Per exemple, diuen que té un temperament molt fort i que no dubta a imposar la seva opinió durant les discussions domèstiques.

Foto del personatge
Sara Carbonero té una discussió amb Kiki Morente | Cedida

Seguint aquesta teoria, Kiki ha comprovat que els rumors que circulen sobre la seva xicota són certs. I és que, recentment, va intentar gaudir de la nit madrilenya amb Carbonero, però van discutir i cadascú va acabar pel seu costat. Un fet del qual l'equip de recerca de 'Sálvame' ha emès les imatges que demostrarien que Sara va sortir sola i enfadada d'un local de lleure.

Kiki Morente està preocupat per la seva germana, Estrella Morente

Kiki, germà d'Estrella Morente, no vol que la seva incursió forçada al món del cor afecti la reputació de la família. Segons ha sortit publicat, hi va haver una època en què va allunyar-se de Sara Carbonero perquè no volia ser presa dels mitjans de comunicació. Tot i això, la parella va saber solucionar les seves diferències i actualment no tenen cap problema.

Tot anava bé fins que les càmeres de 'Sálvame' els han agafat discutint a les portes d'un local on hi havia Estrella Morente, la nova cunyada de la periodista. Així que, la relació entre Sara i la seva família política no ha començat gaire bé. I, seguint les dades aportades pel programa de Jorge Javier Vázquez, el cantant i Carbonero van tenir una lleugera topada, però no estan travessant cap crisi.

Tot i això, Kiki continuarà el seu romanç amb l'experta en esports, encara que a partir d'aquest moment tindrà més cura amb els reporters. És possible que algun membre de la seva família, tots artistes, li hagin donat un toc d'atenció perquè intenti ser més discret. I és que l'última cosa que volen és convertir-se en un clan que formi part del contingut dels programes del cor.