Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique no arriba a final de mes: ven l'herència d'Andreíta

Afirmen que Jesulín de Ubrique ha venut algunes propietats perquè està arruïnat

Durant molts anys, Jesulín de Ubrique es va dedicar en cos i ànima al toreig, però actualment viu una època de vaques magres després de retirar-se. Amb els diners que guanyava torejant, el pare d'Andrea Janeiro va comprar una finca a Prado del Rey, molt a prop del seu poble natal.

A més, també va construir una mansió amb més de 300 hectàrees de terreny i més de 2.000 metres quadrats. Tenia un gimnàs enorme i, fins i tot, una plaça de toros. Abans de la pandèmia, Jesulín va pensar que era millor llogar-la més per fer-hi esdeveniments.

A partir d'aleshores, fa un any i mig, els rumors sobre la possible ruïna del torero es van començar a escampar. El fet de llogar les seves propietats per poder arribar a final de mes era estrany.

Muntatge amb fotos de pare i filla
Jesulín d'Ubrique ha venut part de l'herència d'Andrea Janeiro, la seva filla gran | La Notícia Digital

Malgrat tot, Jesulín de Ubrique nega aquests problemes econòmics. «No estic arruïnat. La meva dona i els meus fills tenen el futur assegurat».

El dretà d'Ubrique ha venut dues de les seves propietats i lloga Ambiciones

Actualment, el pare d'Andrea Janeiro es dedica al món de la ramaderia i, a més de la seva finca d'Ambiciones, posseeix el xalet d'Arcos Greens i una altra casa a Ubrique.

Ara, Jesulín de Ubrique ha venut dues de les seves propietats més preuades. La casa que posseïa a El Bosque i un altre apartament que tenia en propietat a Marbella (Màlaga).

María José Campanario surt al carrer acompanyat del seu marit, el torero Jesulín de Ubrique
María José Campanario surt al carrer acompanyat del marit, el torero Jesulín de Ubrique | GTRES

Per aquesta raó, els mitjans creuen que el torero està totalment arruïnat i ha decidit llogar o vendre propietats. Però ell insisteix que la seva situació financera és normal i assegura que aquestes decisions tenen l'objectiu de treure rendibilitat de les propietats.

Asseguren que Jesulín desmuntarà Belén Esteban abans d'hora

Després del terratrèmol produït per la docusèrie de la filla de «la més gran», s'ha parlat llargament sobre una possible exclusiva de Jesulín a la televisió. Segons va afirmar Pablo González a 'Sálvame' l'estiu passat, el dretà podria seure a plató per desmuntar Belén Esteban amb totes les proves.

«Jesulín de Ubrique està a punt de tancar una docusèrie en què tu sortiràs perjudicada. Quan sàpigues els detalls que s'hi poden narrar, començaràs a sentir la por que ha sentit Antonio David en persona», va assegurar.

«Està en negociacions molt avançades. Encara falta que Jesulín doni el vistiplau, però t'asseguro que no quedes en bon lloc», prosseguia González. Tot i l'amenaça desvetllada per l'andalús, Belén Esteban va afirmar estar tranquil·la perquè sap que María José Campanario i Jesulín no parlaran.

Betlem Esteve amb maquillatge i feliç
Belén Esteban podria veure aviat el seu ex, Jesulín de Ubrique, assegut en un plató | GTRES

«Vol treure draps bruts de quan estava amb Belén Esteban i com es va trencar la relació. Algunes entrevistes que s'han concedit a companys es parla planxes i ganivets volant», va confessar Gustavo González. Al seu dia, Belén va parlar sobre el tema i va dir que tenia por i se sentia amenaçada.

«La mare que em va parir», va exclamar la col·laboradora quan va conèixer la notícia. La princesa del poble no té por que el seu ex parli. «És que estic molt afectada, que no la faci a l'agost que estic de vacances, a veure si la podeu fer a finals d'estiu», ironitzava.

El vídeo del dia: