Rocío y David Flores, afectats per la situació del seu pare i Olga Moreno

Rocío i David Flores, avisats: la seva altra mare podria anar a la presó

Olga Moreno podria acabar als jutjats per refiar-se massa d'Antonio David Flores

David i Rocío Flores estan molt preocupats pel futur judicial de la seva madrastra, Olga Moreno. Dies després que el pare de tots dos confirmés les especulacions sobre la seva ruptura amb la sevillana, el panorama és desolador per a l'empresària i el seu marit. Antonio David culpava la premsa d'haver «destruït» la seva relació amb rumors falsos i assegurava que la seva família seguiria endavant malgrat tot.

Unes paraules després de les quals Olga continua sense reaccionar. Segons expliquen algunes fonts properes a la família, l'empresària estaria rebent pressions de la mare d'Antonio David. Li haurien aconsellat que no parlés sobre la situació real del matrimoni, una relació molt diferent de la que han volgut vendre.

'Sábado Deluxe' planteja que Olga Moreno podria acabar a la presó

'Sábado Deluxe' ha destapat que l'excol·laborador hauria ficat Olga en un problema terrible en convertir-la en administradora d'algunes societats. Així, Antonio David li hauria fet signar alguns documents i que ara la podrien portar a la presó com a cooperadora d'un delicte d'aixecament de béns.

Antonio David Flores i el seu fill, David, en una connexió amb 'El programa de Ana Rosa'
Antonio David hauria pogut posar Olga Moreno en problemes | Mediaset

Dissabte passat, 30 d'octubre, Kike Calleja va llançar un autèntic míssil al 'Sábado Deluxe'. Segons el periodista de Telecinco, Antonio David Flores podria acabar a la presó per un delicte d'alçament de béns, amb la qual cosa «s'emportaria qui encara és la seva dona, Olga Moreno». Calleja ha detallat que l'excol·laborador de Mediaset és dins un procés legal per al qual ja hauria esgotat tots els recursos existents.

«Rocío Carrasco demandarà Olga per ser una cooperant necessària»

Calleja ha posat de manifest que «Antonio David està acollonit perquè té un problema molt gran que li ve a sobre». «Un problema que segurament s'endugui la seva dona per davant», segons Calleja. «Antonio David té pendent un judici per alçament de béns i insolvència punible per una demanda de Rocío Carrasco, i d'aquí a molt poc coneixerem la data d'aquest judici», ha dit el col·laborador.

Rocío Carrasco, Olga Moreno i Antonio David
Rocío Carrasco demandarà Olga Moreno | LA NOTÍCIA DIGITAL

Kike Calleja ha detallat que «a Antonio David li han desestimat totes les proves i s'obrirà un procediment paral·lel». «Abans que prescrigui aquest delicte, Rocío Carrasco demandarà Olga per ser una cooperant necessària». En cas de ser així, la guanyadora de 'Supervivientes 2021' hauria de fer front a grans problemes legals per culpa del seu encara marit.

Alhora, Antonio Rossi també va oferir informació sobre aquest assumpte. Segons el periodista i col·laborador del 'Deluxe', «la crisi de la parella comença just en aquell moment, l'any 2016». «És quan Olga sabia que era administradora d'algunes de les societats. Ella simplement signava els documents que li posava davant Antonio David», segons ha revelat Rossi.

L'enuig majúscul d'un familiar d'Olga Moreno

La inesperada reacció d'Antonio David Flores confirmant la separació d'Olga ha provocat una gran insatisfacció a la família Moreno. Unes paraules que no sembla que hagin agradat gaire al pare de l'empresària sevillana. Mariano Moreno ha arribat al domicili després de fer unes compres i ha mostrat el malestar per la reaparició del seu exgendre. «No et diré ni piu», va deixar anar Mariano, que va deixar clar que «el que heu de fer és no molestar més, perquè som gent gran».

El pare d'Olga Moreno molt enfadat a la televisió
El pare d'Olga Moreno, Mariano, ha aparegut molt enfadat a la televisió | Mediaset

Després de veure el pare d'Olga tan enfadat, queda clar que l'enuig al si de la família de l'empresària és majúscul. Mariano no es vol pronunciar sobre la dura situació que viu la seva filla. Però sobretot, tem els problemes que estiguin per venir en un futur pròxim.