Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plano de Gloria Camila Ortega con un photocall de fondo y con chaqueta roja

Zasca de Gloria Camila a Rocío Carrasco: «Jo trobo a faltar veure'n un altre, fixa't»

Gloria Camila no es queda callada i respon a Rocío Carrasco amb un zasca sonor

Gloria Camila ha contestat a Rocío Carrasco després de les seves paraules davant dels jutjats d'Alcobendas, on anava obligada pel jutge. La filla de Rocío Jurado va cedir els documents privats de «la chipionera» després de ser demanada per la seva germana, Gloria Camila.

Camila volia evitar que els escrits íntims de la seva mare es fessin públics a la segona part de la docusèrie 'En el nombre de Rocío'.

Més loquaç del normal, l'exdona d'Antonio David revelava que s'havia vist «obligada» a lliurar «una cosa que mai no hauria volgut».

«Jo trobo a faltar veure Fidel, fixa't»

Al seu torn, Rocío Carrasco es va mostrar sorpresa per l'absència de José Ortega Cano al judici. Així, deixava caure que seria el torero, i no pas la seva germana, que hauria mogut els fils per posar-li aquesta demanda.

Ortega temia que els escrits personals de l'artista revelessin els detalls de la seva relació matrimonial.

Foto de la famosa
Rocío Carrasco va haver de lliurar els escrits personals de Rocío Jurado al jutge | GTRES
 

Després d'aquesta declaració, Gloria Camila ha reaccionat de manera contundent. «No entenc per què diu això, la demandant sóc jo, no el meu pare», ha dit en un to carregat de ràbia.

«Jo trobo a faltar veure Fidel, fixa't», ha dit amb relació al fet que Rocío se sorprengués després de no veure Ortega Cano al judici. 

Amb aquesta resposta, la jove posa de manifest el seu odi pel marit de la seva germana. Gloria Camila ja havia assenyalat Fidel amb el dit altres vegades.

Fidel Albiac arriba al musical 'Que no donaria jo' a Granada, el 20 de setembre del 2019
Gloria Camila envia un zasca a Rocío Carrasco sobre Fidel Albiac | Gtres
 
De moment, el català no s'ha pronunciat al respecte. Però sembla que es mantindrà en silenci com sempre.

L'advocat de Gloria Camila adverteix Rocío Carrasco

Al seu torn, després de la vista de divendres passat, l'advocat de Gloria Camila, Enrique Trebolle, advertia Rocío Carrasco sobre les seves intencions. «No en passarem ni una», afirmava davant els mitjans.

«Entenem que es vulnera la intimitat i l'honor de Rocío Jurado, perquè s'anuncia i s'ha acarnissat en tots els anuncis. La finalitat que persegueix Gloria Camila és defensar la intimitat de la seva mare i que no es divulguin els seus documents privats. No té res a veure amb el senyor Ortega Cano», sentenciava el lletrat.

«Havia de lliurar la documentació privada de la senyora Rocío Jurado que s'hagués posat de manifest. I que s'hagués lliurat o bé a La Fàbrica de la Tele o a Mediaset per fer una docusèrie com vostès saben», afirmava.

Gloria Camila i els rumors sobre la seva parella

Però els problemes no venen sols. El cas és que Gloria Camila ha volgut fer callar els últims rumors de crisi que han sorgit sobre la seva relació de parella. La jove fa dos anys que manté una relació amb David García i, ara, ha tancat qualsevol rumor sobre les publicacions que afirmaven que estaven en crisi.

Glòria Camila Ortega
Gloria Camila Ortega tanca els rumors de crisi amb el seu xicot | GTRES
La jove ha publicat unes fotografies on se'ls veu junts al mig del carrer i s'ha tancat aquest capítol que ha molestat la germana de Rocío Carrasco.
 

La parella va anar a veure un pis que podria convertir-se en casa seva, molt a prop de la llar on resideixen actualment. En companyia d'un agent immobiliari perquè els ensenyés el nou habitatge, Gloria i David van veure la propietat i van mostrar un gran interès.