Rocío Carrasco, visiblemente contenta, intenta disimular su sonrisa juntando sus labios

Rocío Carrasco reapareix estupenda: nou cabell, més prima i radiant

La filla de Rocío Jurado s'ha presentat als jutjats amb una imatge completament renovada

Rocío Carrasco torna a aparèixer. Aquest matí la filla de Rocío Jurado s'ha presentat als jutjats per aportar la documentació de la seva mare. Gloria Camila li ha posat una demanda i vol consultar els documents de la víctima.

Uns papers que formarien part del segon lliurament de la docusèrie de Carrasco: 'En el nombre de Rocío'. Encara que la petició de Glòria a priori hauria estat rebutjada pel jutjat, finalment ha tingut llum verda. Els diaris de la cantant podran ser vists per la seva filla petita abans de ser emesos.

Per això, l'ex d'Antonio David Flores s'ha presentat als jutjats a primera hora del matí amb el seu advocat.

La col·laboradora no ha tingut més remei que presentar legalment els documents que, com a hereva universal de la seva mare, tenia en poder seu. Això podria fer que part del contingut de la segona part del documental fos desmantellat per la seva pròpia germana.

Tranquil·la i amb un missatge a Ortega Cano

L'aparició de Rocío al jutjat ha sorprès tothom. Amb una imatge de frescor, la protagonista s'ha mostrat amb una cabellera ondulada i despreocupada. 

La mare de Rocío Flores arribava armada de valor i disposada a col·laborar amb la justícia en tot el que calgués.

S'ha mostrat relaxada i, encara que al principi no ha contestat els periodistes, després ha acabat parlant. El que més ha destacat és el que ha dit sobre Ortega Cano.

«M'ha sorprès no veure'l aquí... Pensava trobar Ortega Cano», assegurava Rocío. Cal recordar que, malgrat que el procés judicial no l'afecta directament, sí que podria esquitxar-lo.

De fet, quan la demanda de Gloria Camila va saltar a la llum, Ortega Cano va parlar molt dubitatiu sobre el tema i amb diverses contradiccions. Va afirmar que Rocío Jurado no tenia cap diari i, més tard, va reconèixer que sí que plasmava els seus pensaments en paraules, però ho feia en papers de forma casual.

Potser José Ortega Cano no volia que els diaris de Rocío Jurado, amb els secrets familiars, sortissin a la llum. De moment, ja se sap que existeixen encara que s'ha revelat el contingut.

Rocío Carrasco acudeix als jutjats

Rocío Carrasco, completament renovada

Demostrant que segueix les tendències rigorosament, Carrasco lluïa radiant amb un vestit negre curt, mitges espesses i botes de mitja canya a conjunt.

Per trencar amb el monocromatisme, la parella de Fidel Albiac duia una caçadora rosa fúcsia. Un color molt similar amb el que va aparèixer a la seva primera docusèrie: 'Rocío: Contar la Verdad Para Seguir Viva'. Sembla que aquest to és el seu talismà.

Pel que fa als complements, Rocío Carrasco apostava per una motxilla negra de pell i una màscara de molts colors.

Malgrat no dir res quan ha arribat, ha fet una salutació a les càmeres i el seu rostre mostrava felicitat.

Però fa setmanes que la col·laboradora no apareix a 'Sálvame' com a defensora de l'audiència i ningú sap ben bé què fa. 

La posició de tertuliana va ser una gran il·lusió per a ella. Després d'haver fet pública la història de la seva vida en comú amb el seu ex, el programa li donava una oportunitat com a col·laboradora.

Això sí, sense haver de comptar amb la presència d'Antonio David, que va ser acomiadat immediatament.

Rocío Carrasco acudeix als jutjats

La felicitat podria explicar-se per l'última portada de la revista 'Lecturas', on acusen l'exguàrdia civil d'haver intentat deslliurar-se de la presó aprofitant-se dels seus fills.

Ja fa tres anys que la filla de Rocío Jurado presentava una demanda contra Antonio David, acusant-lo d'insolvència punible i alçament de béns.

Per part seva, l'advocat demanava 80.000 euros per impagament de la pensió dels fills. També una multa de 15 euros al dia durant 20 mesos i la pena de 4 anys de presó.

La revista confirmava que Antonio David hauria demanat al seu fill que elaborés un escrit reclamant a la seva mare que el pagués directament.

Una petició que el jutge ha desestimat i que posa Antonio David en una situació complicada. Finalment, sembla que Rocío Carrasco va guanyant batalles que semblaven difícils.