David Flores en un primer plano

David Flores Carrasco tremola: «Divendres al migdia»

David Flores està patint molt per la suposada separació d'Olga Moreno i Antonio David

David Flores Carrasco es troba en una situació molt compromesa. S'apropa una data clau tant per ell com per la seva família i ha d'estar preparat. Rocío Flores, la seva germana, s'ha reunit amb Ana Rosa Quintana i el moment està a punt d'arribar: haurà de donar certes explicacions i trencar el silenci d'alguns temes.

El fill d'Antonio David pateix una malaltia que el fa ser més vulnerable, motiu pel qual sembla que últimament pateix molt. El seu pare és el protagonista de les notícies del cor perquè, suposadament, s'ha separat d'Olga Moreno. Tot i això, ningú ha confirmat la notícia i els ulls se centren en ells.

Rocío Flores ha reprès la vida pública per ajudar el seu germà, que no entén què passa al seu voltant. Olga Moreno, a qui consideren la seva segona mare, pateix una pressió mediàtica molt severa i la situació està a punt d'esclatar. Segons expliquen, Antonio David no vol que ningú parli, però l'empresària pretenia aclarir quin és el seu estat sentimental.

David Flores Carrasco sap que la seva germana té un paper força complicat perquè haurà de donar resposta a moltes preguntes. La col·laboradora va intentar sense èxit que Paolo Vasile, màxim responsable de Telecinco, intentés protegir-la. A 'El programa de Ana Rosa' estan ansiosos i volen escoltar la seva versió dels fets.

David Flores Carrasco tem per la seva mare

Gloria Camila, tieta de David Flores, ha interposat una demanda contra Rocío Carrasco per intentar frenar el polèmic documental. La filla gran de Rocío Jurado s'haurà d'enfrontar a la seva germana aquest divendres 29 d'octubre als Jutjats de Primera Instància d'Alcobendas. Una cita que coincideix amb la reaparició televisiva de Rocío Flores.

David Flores Carrasco està preocupat perquè les dues persones més importants de la seva vida, mare i germana, no estan passant per un bon moment. La primera ha de retre comptes als tribunals i la segona ha de donar explicacions a Telecinco. La influencer s'ha absentat uns dies de 'El programa de AR', espai on col·labora, però el seu descans ja s'ha acabat.

David Flores Carrasco a Màlaga el 15 de febrer del 2020
David Flores Carrasco està afectat per la suposada separació | GTRES
 

Rocío Flores no vol parlar de la suposada infidelitat que hauria posat fi al matrimoni d'Antonio David i Olga Moreno. Presumptament la persona en discòrdia és una amiga seva, Marta Riesco, així que Rocío s'ha de pronunciar. Alguns l'acusen de defensar el pare perquè seria molt difícil creure que ella no sabia res.

David Flores estarà molt pendent de la seva germana, encara que també està segueix els passos de la mare. Segons José Antonio Avilés, tertulià de 'Viva la vida', va estar molt atent a la primera temporada del documental de Rociíto. Per això, vol que s'emeti la segona part i desitja que la demanda interposada per Gloria Camila no arribi a bon port.

David Flores té molta informació

Els responsables de Telecinco han citat Rocío Flores divendres al migdia perquè resolgui els assumptes pendents. És probable que no aclareixi quina és la situació entre el seu pare i Olga i que tampoc no es pronunciï sobre l'últim conflicte de Carrasco.

Segons fonts properes, els directors del programa estan cansats de la seva falta d'implicació. El net de Rocío Jurado també té molta informació sobre el tema i, fins i tot, ha estat testimoni de molts esdeveniments.

Rocío i David Flore abraçats
Rocío i David Flores saben tota la veritat | LA NOTÍCIA DIGITAL

Tot i això, David no està en condicions de parlar amb cap periodista, motiu pel qual tots els mitjans cuiden molt la seva imatge. Sempre han afirmat que és un noi brillant i que mai oblida la seva mare, per això està preocupat per ella.