Victoria Federica en una imagen de 2018 durante la Corrida Goyesca del 2 de mayo

Sense paraules: el canvi físic de Victòria Federica, «molt més atractiva»

Victòria Federica sorprèn el públic amb el seu canvi espectacular durant la gala de la revista 'Elle'

És evident que Victòria Federica no pot amagar les arrels borbòniques que porta a la sang i el cognom que té. La filla petita de la infanta Elena ha tret la part menys agraciada de la família Reial i és pràcticament una còpia dels seus progenitors.

A 21 anys, Victòria ha demostrat que té el seu propi estil. Sempre s'ha allunyat dels formalismes i ha mostrat un estil descuidat i molt personal.

No obstant això, en certes ocasions cal tenir una mica d'elegància i ho sap. Així ho va demostrar dijous, 28 d'octubre, als premis de la revista 'Elle' a Sevilla. La germana de Froilà va brillar com mai i va deixar el públic sense paraules amb canvi físic espectacular.

Victòria Federica i el seu increïble canvi físic

La neta de Joan Carles I va fer acte de presència a la catifa dels premis 'Elle' amb un canvi físic sorprenent. Així, deixava enrere la seva imatge comunament «vulgar».

Alta i esvelta com la major part de la família Reial, la neboda del Rei no pot dissimular la seva herència genètica. Molts creuen que és la menys agraciada de la família, tal com ho havia estat la seva mare, la infanta Elena.

Muntatge amb fotos de la protagonista
Victòria Federica radiant als premis 'Elle' | La Notícia Digital
 

Tanmateix, ahir a la nit, Victòria Federica va tancar moltes boques i en va deixar d'altres obertes. Amb un vestit blau de vellut i una cua senzilla, la jove va lluir estil i elegància. Així la descrivia Carmen Duerto, cronista especialitzada en la Casa Real.

«Posa en un photocall i llueix cama, que la té llarga i pot», comença dient. «S'ajusta la silueta prima en un senzill, però elegant vestit», assenyala Duerto. «Sense tenir una bellesa convencional sap treure partit a la genètica heretada, com salta a la vista», finalitza.

Maquillatge senzill i dissenyador espanyol

Sempre que Victòria Federica ha aparegut als mitjans, ho feia amb la cabellera recollida en una cua. Normalment, fuig del maquillatge i s'aproxima a un estil més aviat 'hipster' i informal.

Victòria Federica de Marichalar
Victòria Federica sempre llueix un estil còmode i natural | GTRES
 

En aquesta ocasió, la filla de Jaime de Marichalar, ha estat fidel a la seva senzillesa, però li ha donat un toc elegant. Així doncs, ha optat per la seva còmoda cua de sempre, encara que aquesta vegada amb el rostre aclarit.

També ha fet servir un maquillatge senzill que ha cridat molt l'atenció. Els ulls molt marcats i unes arracades llargues que li han donat brillantor. Ahir a la nit va brillar com mai haviat fet.

A més, seguint l'estil de la seva tieta, la reina Letícia, va triar un vestit de firma espanyola per l'ocasió. El dissenyador Lorenzo Caprille va ser l'encarregat de confeccionar-ho. «S'ha marcat un Angelina Jolie en tota regla i ha entrat al rànquing de les influencers espanyoles més cobejades per les marques», comenten.

Victòria Federica i un estil de vida senzill

No és complicat veure Victòria Federica pels barris més prestigiosos de Madrid. La filla de la infanta Elena gaudeix d'una vida tranquil·la com qualsevol noia de la seva edat. De fet, acostuma a sortir de festa amb les seves amigues o sopat a la terrassa d'algun restaurant.

Victoria Federica amb el seu xicot Jorge Bárcenas a Madrid el març de 2020
Victòria Federica i la seva parella, Jorge Bárcenas | GTRES
 

De moment no té feina i estudia a The College For International Studies, una universitat americana amb seu a Madrid. A més, la seva parella és cantant i guanya 150 euros per sessió. 

Amb el seu acte de presència a la gala de la revista 'Elle', la jove ha deixat enrere els seus moments més escandalosos i ha demostrat que té sang blava.

EL VÍDEO DEL DIA