Princesa Elionor en un discurs.

Irene, la cosina poc coneguda d'Elionor que li pot fer ombra

Tot i que sempre s'ha mantingut en un segon pla, la filla de la infanta Cristina és tota una influencer

No hi ha dubte que la Família Reial en si és una de les més conegudes en l'àmbit nacional. No obstant això, alguns membres de la família del rei, com son els nebots, podrien haver passat desapercebuts durant anys. I això és el que passa, especialment amb els fills d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina.

Pels segles dels segles, els cosins més mediàtics de la princesa han estat tant Victòria Frederica com Froilà. Els fills de la infanta Elena sempre han estat situats a l'ull de l'huracà, ja sigui per les aparicions públiques o per algunes de les seves actituds.

Tot i això, en els últims dies, una de les cosines de la família materna d'Elionor hauria estat el centre d'atenció. Es tracta de Carla Vigo.

La neboda de la reina Letícia no va dubtar a col·laborar en programes televisius com 'Sobreviviré' i parlar sobre alguns temes de la seva vida més personal. Per si no n'hi hagués prou, també l'ha fitxat Rafael Amargo per ser una de les properes protagonistes de la seva obra de teatre.

Però els qui sempre s'han mantingut a l'ombra i aliens a tota polèmica han estat els fills de la infanta Cristina. Juan, Pablo, Irene i Miguel sempre han preferit estar en un segon pla malgrat tots els comentaris que hi ha al voltant de la figura del seu pare i la seva família.

Ara, un gir dels esdeveniments, ens ha permès saber una mica més d'un dels fills, Irene.

La família Urdangarin Borbón caminant en un carrer.

La gran amistat entre Victòria Frederica i Irene

En les darreres hores, Victòria Frederica ha fet públic el seu Instagram personal. Una decisió que ens deixava atònits, ja que sempre havia estat en mode privat perquè ningú que no fos del seu entorn més pròxim pogués xafardejar.

Gràcies a aquesta acció, hem pogut veure l'escassa activitat de la 'royal' a les xarxes socials. I és que només ha publicat 10 fotos al seu perfil. Això sí, en la majoria d'elles apareix acompanyada del seu xicot, dedicant-li paraules i missatges d'allò més amorosos i deixant veure que el seu romanç va vent en popa.

Explorant una mica més entre les seves publicacions i entre els seus comentaris, n'hem pogut veure un que ens ha cridat especial atenció.

En una fotografia en què apareix al costat de la influencer Maria G. de Jaime, Victòria Frederica rebia un missatge amb remitent sorpresa. Es tractava de la seva cosina, Irene Urdangarin.

L'única filla dels exducs de Palma no ha dubtat a piropejar la seva cosina en aquesta publicació, ressaltant que guapes estaven les protagonistes en l'ocasió.

Infanta Cristina i la seva filla Irene passejant.

Aquest missatge ens deixa entreveure que entre les Borbó la relació és excepcional. I és que, per si no n'hi hagués prou, Irene també ha fet 'm'agrada' en altres posts de la germana de Froilà. Però hem apreciat un petit detall.

Aquestes mostres d'afecte entre cosines només van tenir lloc durant el 2020. Les fotografies de Victòria Frederica d'aquest any no han tingut cap mena de reacció per part d'Irene Urdangarin. És una demostració que la relació entre totes dues està deteriorada per la distància?

Sigui com sigui, el que és clar és que la filla de la infanta Cristina continua en un segon pla i tot apunta que així seguirà sent. La jove ja és una de les més discretes dins de la família del rei, tant públicament com a les seves xarxes socials.

I és que malgrat comptar amb el seu propi perfil d'Instagram, el té totalment privat i només accepta els amics més propers. Una acció que també fan la resta dels seus germans.

El que sí que n'hem sabut és que, igual que la seva cosina Victòria Frederica, és una apassionada de la moda. Seran les properes influencers del nostre país?