Antonio Carmona ha perdut un familiar

Antonio Carmona, destrossat: «S'ha mort»

L'exsolista de Ketama travessa un dur moment personal

Antonio Carmona és un dels cantants espanyols més coneguts, per la família a què pertany i per haver estat solista de Ketama. Des de fa un temps va decidir continuar la seva carrera en solitari, i fa ben poc que ha publicat un single. Tot i això, en aquests moments es troba en un dur moment personal que l'ha deixat destrossat. Ha mort el seu cunyat, el germà de la seva esposa, Mariola Orellana.

Antonio Carmona i Mariola Orellana estan afligits

La mort del germà de Mariola, a qui anomenaven Wico, es va produir fa uns dies i ha deixat tota la família enfonsada, com ha donat a conèixer ella a 'El Español' en la presentació del documental sobre Lola Flores. Orellana ha manifestat que està «regular», perquè «he patit un disgust familiar fa poc amb el meu germà, que se n'ha anat. I estic, com diria Lola, fent el cor fort. N'he après molt».


«Quan Lola se n'anava d'aquest món», ha explicat Mariola, «aixecava el cap i deia: «No passa res». També la meva amiga Simoneta em diu que respiri, que premi les dents quan vulgui plorar». En aquest punt, ha reconegut que les llàgrimes són la forma que té d'alleujar el dolor, però té clar quan treure-les. En aquest sentit, ha considerat que «quan ets en públic, en una celebració, tothom et veu plorar i tampoc és el moment. Després,  arribo a casa meva i m'inflo a plorar, t'ho asseguro».

Antonio Carmona i Mariola Orellana han patit la mort d'un familiar
Antonio Carmona i Mariola Orellana han patit la mort d'un familiar | GTRES

Antonio tenia una estreta relació amb el seu cunyat i també està tocat amb la pèrdua. Per això, no ha dubtat a dedicar-li unes paraules emotives en xarxes socials, on ha publicat una fotografia dels dos junts somrient, que ha acompanyat d'un missatge. Ha valorat la «manera de donar-ho tot en aquesta vida al màxim», a «germans, nebots i amics». «Te n'has anat sense fer soroll, tranquil i en pau. T'estranyaré molt, estimat cunyat Wico».

Un homenatge tendre que ha rebut el suport de molts amics i coneguts de l'artista. Diversos famosos li han ofert paraules de condol, com per exemple el futbolista Joaquín, l'actriu Cayetana Guillén Cuervo o la cantant Marta Sánchez, entre d'altres.

Antonio Carmona és el principal suport de Mariola en aquests moments

Marina i Lucía són les dues filles del matrimoni format per Carmona i Orellana. Ambdues han estat el suport per als pares per superar la pèrdua, especialment per a Mariola, que també es recolza molt en el seu marit. L'artista demostra dia a dia el seu amor i la seva ajuda incondicional, però també ha volgut deixar clar públicament que estarà sempre al seu costat. Ho ha fet compartint a les xarxes socials una fotografia on apareixen abraçats.

Acompanyant la fotografia, Carmona ha escrit un missatge per a Mariola. «La vida ens porta a llocs inexplicables, vida. En aquests moments tan durs que se'n van els éssers més estimats, comprenc que no vegis la llum al teu voltant. L'únic que et puc dir és que et segueixo estimant més que mai amb els meus defectes i amb les meves virtuts», eren les paraules que dedicava Antonio.