Laura Escanes y Risto Mejide en la presentación del libro Diccionario de las cosas que no supe explicarte, el 12 de febrero del 2019

Laura Escanes i Risto, pares de nou?: «M'agradaria»

Laura Escanes ha parlat sobre els seus plans de maternitat amb Risto

Laura Escanes, dona de Risto Mejide, és una de les influencers més conegudes d'Espanya. Ja té 1,6 milions de seguidors que volen saber els seus trucs de bellesa, els viatges o la vida personal.

Després de tenir la seva primera filla, Roma, ara deixat clar la seva opinió sobre tenir un segon nadó. La resposta és que sí, la parella vol tenir un altre fill. 

Laura Escanes vol tornar a ser mare amb Risto

Últimament, Laura no ha passat per un bon moment i els mitjans n'han fet ressò. Tot perquè ha perdut algunes persones importants i una etapa d'inseguretats i estrès.

No obstant això, sembla que es va recuperant a poc a poc al costat de Risto. Per això, ha decidit tenir una xerrada amb els seus fans a través de les xarxes socials. Ha respost les preguntes que li han fet al seu Instagram.

Una de les preguntes que més s'ha repetit i que ella diu que «és la pregunta més preguntada sempre», és la de si vol tornar a ser mare.

La seva resposta ha estat clara: «Sí, m'agradaria, però la vida dona moltes voltes i no sé si en un temps seguiré pensant igual».

Alhora, ha manifestat que no vol que el seu segon fill sigui gaire més gran que Roma. «Uns quatre anys de diferència com a molt, però que sigui el que hagi de ser. Ara no crec que fos un bon moment».

«Vull estar al 100%. Un embaràs, part i postpart és una revolució hormonal molt potent i no sé com la portaria ara mateix».

Risto Mejide i la seva parella Laura Escanes
A Laura Escanes li encantaria tenir un altre fill amb Risto | GTRES
 

Laura Escanes parla del seu paper com a mare

La influencer, a més de deixar clar que li agradaria tenir un altre nadó amb Risto, s'ha volgut sincerar en un altre sentit amb els seus seguidors. Ha parlat molt obertament sobre com li ha canviat la vida des que va tenir Roma.

En aquest sentit, ha afirmat: «Ser mami és el més intens, bonic i meravellós que he sentit mai. Sentir que tens una persona que depèn de tu, que et necessita les 24 hores dels set dies de la setmana, sentir que ets el seu món... És una sensació inexplicable».

«Les coses canvien, és clar. Però suposo que quan vols i busques això, tots els canvis valen la pena. No m'imagino la meva vida sense la meva filla».

Tanmateix, ha sigut molt sincera i ha deixat clar ser mare no és tan bonic i perfecte com sembla. «De cop, neixen altres preocupacions, pors. La prioritat és una altra».

«En totes les decisions que prenc de la meva vida, ella és la part més important. Penso molt si us afectarà la decisió que prengui o no, per exemple».

En aquest punt ha tornat a incidir en el temor que li ha aparegut amb la maternitat. «He sentit por moltes vegades, però és una sensació que no crec que passi mai. Voler protegir-la al màxim i alhora voler veure com vola».

«Després, coses més típiques que hi són i hem escoltat molt. És a dir, no dormir, sentir que falles o que no ho estàs fent bé, la crisi, rebequeries. I saber adaptar-se en parella a la nova situació».

Laura Escanes vestida de blanc en una signatura de llibres
Laura Escanes ha parlat sobre com li ha canviat la vida amb Roma | GTRES
 
També ha parlat d'altres alteracions vitals. «Les amistats canvien, en descobreixes d'altres, et retrobes amb persones. Són molts canvis, és una petita gran revolució».