Kiko Hernández mira a cámara mientras con la boca pequeña al intentar disimular la sonrisa

Quatre anys sense relacions íntimes: Kiko Hernández explica per què

Kiko Hernández ha revelat el motiu pel qual no vol conèixer ningú

Fa més de 20 anys que Kiko Hernández treballa en programes televisius dedicats a parlar sobre la vida de personatges famosos. 

És conscient de la repercussió que això pot tenir en la seva vida personal, així que té molt de compte amb certs temes. Tanmateix, cada vegada se sent més còmode amb els seus companys de 'Sálvame' i fa algunes confessions força sorprenents.

Kiko Hernández va saltar a la fama gràcies a la seva participació a 'Gran Hermano', concurs on va conèixer Patricia Ledesma. L'única dona que ha estat capaç d'ocupar el seu cor, si més no això és el que tothom pensa. Cap periodista no ha pogut aportar proves que demostrin que el tertulià ha estat enamorat en una altra ocasió.

Els col·laboradors de 'Sálvame' estan convençuts que el seu company és molt diferent del personatge que mostra als mitjans de comunicació. Pensen que fora de càmeres té una vida apassionant i que ha tingut una infinitat de romanços, però s'equivoquen.

Ell mateix ha confessat que fa quatre anys que no té relacions amb ningú perquè no està interessat en aquests temes.

Portada de revista
Kiko Hernández va ser pare per gestació subrogada | Cedida
 

Kiko assegura que és «asexual», ja que fa un temps que no té ganes de mantenir relacions, ni amb homes ni amb dones. Carlota Corredera, presentadora de 'Sálvame', s'ha quedat sense alè després d'escoltar aquestes declaracions. Els espectadors no entenen per què ha perdut la il·lusió tan jove i l'acusen d'estar amagant un secret fosc.

Kiko Hernández es defensa: «No tinc complexos»

L'antic concursant de 'Gran Hermano' té un temperament molt fort, així que no s'ha guanyat una bona fama entre els espectadors de Telecinco. Ell tampoc no ha ajudat a reconstruir la seva reputació, ja que ha creat un personatge massa misteriós. Tothom pensa que té una vida fosca, encara que els seus companys de 'Sálvame' no hi estan d'acord.

Jorge Javier Vázquez, amic íntim seu, lamenta que Kiko no es deixi conèixer millor. El presentador assegura que posa barreres fins i tot fora de la televisió. El tertulià promet que no amaga res, simplement té una vida massa convencional.

Carlota Corredera sent molta curiositat per la intimitat del col·laborador i no ha tingut dubtat a fer-li una pregunta molt personal. Vol saber per què es nega a tenir relacions íntimes. «Jo sóc tancat i asexual, asexual total».

Imatge de Kiko Hernández a la tornada a Sálvame el 26 d'octubre de 2021
Kiko Hernández té por que algú interfereixi en la seva vida privada | Telecinc
 

Kiko s'ha vist en una posició massa compromesa i no ha tingut més remei que fer un pas endavant. Segons ha explicat, no té cap problema amb la sexualitat, simplement se sent més realitzat en altres aspectes. «Què sorgeix? Doncs ha sorgit, però que no tinc complexos ni res», comenta en la seva darrera intervenció a 'Sálvame'.

Kiko Hernández confessa que té por: «No ho faria»

El col·laborador és una figura clau de Telecinco, així que és conscient que cap dels seus enemics el passarà per sobre. 

Aquesta és l'única raó per la qual de vegades comparteix detalls sobre la vida privada, encara que sempre amb molta precaució.

Carlota Corredera no és l'única que sent curiositat per descobrir tota la veritat sobre la sexualitat d'Hernández. Fa uns mesos, Jorge Javier li va preguntar quant feia exactament que no mantenia relacions íntimes.

«Uf! Quatre anys, és que no em ve de gust. Si no, et creus que no ho faria? Només em preocupa perdre els tres quilos que he engreixat durant les vacances, amb el confinament i amb la pandèmia», va respondre Kiko. Va deixar clar que les circumstàncies ocasionades per la pandèmia el frenen a l'hora de conèixer gent perquè té por de contagiar-se.