Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores amb la mirada perduda

És la guerra: Antonio David Flores denuncia una altra cara de Telecinco

Antonio David Flores ha engegat una estratègia legal per a ensorrar els seus detractors

Antonio David Flores fa molt de temps que rep atacs dels seus antics companys de 'Sálvame' i no està disposat a seguir tolerant certs atreviments.

 

L'acusen d'haver agredit físicament i verbalment la seva exdona, Rocío Carrasco, però no n'han aportat cap prova. L'últim a seguir alimentant els rumors ha estat Kiko Hernández, que rebrà una demanda exemplar.

L'excol·laborador pretén que els tertulians de Telecinco no informin tant a la lleugera de successos que no estan demostrats. Considera que està sent víctima d'una campanya de desprestigi que només busca exiliar-lo dels mitjans de comunicació. Tot i això, no es quedarà de braços plegats mentre el seu exèrcit d'enemics aconsegueix el seu propòsit.

Kiko Hernández ha acaparat l'atenció dels espectadors de 'Sálvame' amb una notícia que ha deixat en molt mal lloc Antonio David Flores. Assegura que l'exguàrdia civil li deia «puta» a Rocío Carrasco davant dels fills que tenen en comú. David i Rocío. Segons el mitjà digital 'Informalia', Kiko haurà de demostrar davant del jutge aquesta exclusiva tan perjudicial.

Kiko Hernández amb la mirada perduda, la cara seriosa i amb els ulls plorosos
Kiko Hernández s'haurà de presentar als tribunals | GTRES

Antonio David no vol parlar amb cap periodista perquè considera que ha de ser un jutge qui solucioni el conflicte. No està disposat a lluitar als platós de televisió, ja que és conscient que es troba en inferioritat de condicions. L'única opció que té és ser pacient i confiar en la destresa del seu advocat, Iván Hernández.

Antonio David Flores perd la paciència

El malagueny s'ha reunit amb el seu entorn proper per a advertir-los del mal que li podrien fer determinades informacions. Han fet un pacte de silenci i tothom s'ha compromès a no parlar amb cap periodista. Tot i això, algú ha trencat les normes i ha filtrat que l'excol·laborador vol demandar Kiko Hernández.

El tertulià ha estat una temporada apartat de Telecinco perquè havia d'assimilar la mort de la seva amiga Begoña Sierra. Segons va explicar Carlota Corredera, estava fent teràpia per a recuperar el temperament que sempre l'ha caracteritzat. I tot just tornar al plató de 'Sálvame', va demostrar que el tractament havia funcionat i va donar una notícia explosiva.

 

Kiko assegura que Antonio David no parlava bé de Rociíto davant dels seus fills, David i Rocío. I aquestes declaracions han fet que l'exguàrdia civil hagi perdut la paciència i s'hagi posat en contacte amb l'advocat. Segons una font fiable, «demandarà Kiko, la productora i qui tingui la gosadia de dir aquestes barbaritats sense tenir cap prova».

Antonio David sortint dels jutjats
Antonio David Flores confia en la justícia | GTRES

Rocío Carrasco va aportar molts documents a La Fábrica de la Tele, la productora que hi ha darrere de 'Sálvame' i del polèmic documental. Aquests documents van servir per a convèncer els col·laboradors de Telecinco, però no han persuadit el gran públic. Hi ha molta gent que encara confia en l'exgendre de Rocío Jurado, ja que cap jutge ha declarat que sigui culpable.

 

Antonio David està molt ben aconsellat

La protagonista de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' acusa el pare dels seus fills de demanar ajuda a la justícia per causes absurdes. En un primer moment, la gent va confiar en ella, però el pas del temps ha demostrat que el testimoni que va donar té moltes incoherències. Antonio David, per la seva banda, confia que el declararan innocent, perquè ha guanyat una infinitat de judicis.

Kiko Hernández hauria d'estar preocupat, ja que l'ex de Rociíto ha elaborat una estratègia perfecta per a fer-li pagar el que ha fet. Fa quatre mesos que embruta la reputació del malagueny i encara no ha aportat cap argument que demostri que diu la veritat. El col·laborador haurà de donar explicacions davant del jutge, i en aquest terreny el demandant té més experiència que ell.