David Bisbal ha celebrat l'aniversari de la seva filla des de lluny

David Bisbal omple de tristesa l'aniversari de la seva filla Bianca: «Havia de fer mal»

La filla petita de David Bisbal ha fet un any i ell ha viscut l'aniversari des de la distància

David Bisbal és pare de tres fills. La més gran és fruit de la seva relació amb Elena Tablada, i Matteo i Bianca són fills del amb Rosanna Zanetti. La petita de les filles ha celebrat aquests dies el seu primer any de vida, i la família ho ha celebrat amb una festa organitzada per la mare, que ha tingut una notable absència, la del pare. Bisbal es troba de gira fora d'Espanya i no ha pogut evitar sentir-se trist per no ser a una cita tan assenyalada.

La filla petita de David Bisbal ha fet un any

Bianca ha fet un any aquest 26 d'octubre. Per aquest motiu especial, Rosanna li ha organitzat una festa en què ha estat acompanyada dels seus germans. Se'ls ha pogut veure en una fotografia que la veneçolana ha compartit a les xarxes socials. En la mateixa línia, els pares han felicitat la nena públicament, a través d'Instagram amb diverses imatges de la petita, com una en què apareix Rossana al costat del seu pastís de aniversari, acompanyada d'un missatge d'afecte.

David Bisbal, el gran absent a la celebració

Bianca, un nadó, és encara molt petita per adonar-se de les coses, de manera que possiblement no haurà notat que el seu pare no ha estat en aquesta data tan especial. David fa un mes que és fora d'Espanya, ja que és de gira pels Estats Units. Per això, el d'Almería ha estat el gran absent a la festa, fet que l'ha entristit per estar allunyat de la seva família. Mostra d'això és el comentari que ha fet a la publicació de la seva dona, en què ha comentat les ganes que té «d'abraçar-te, de mirar-te i de besar-te!».

Bisbal ha fet servir el seu Instagram per compartir un vídeo molt especial. En concret, n'ha pujat un que va gravar fa un any, just quan ell i Rosanna anaven a l'hospital perquè naixés Bianca, en què comentava que «així estàvem fa un any, de camí a l'hospital. Rosannita amb contraccions i tranquil·la, i jo nerviós perdut. Típic de nosaltres». «Hores més tard va arribar el nostre nadó, feliç primer aniversari a la nena més petita de la casa! T'estimem, t'estimo», escrivia.

La singular festa d'aniversari

Tot i l'absència de Bisbal, la família l'ha volgut fer partícip de la celebració de manera especial. Per això, ha explicat a Europa Press, que «sabíem que ens doldria, però les xarxes socials i la tecnologia ens van acostar, així que vam fer un 'facetime', vam cantar l'aniversari a través del telèfon i hi era present d'alguna manera». A l'entrevista, la model ha reconegut que a David li queda una setmana per tornar a casa. 

David Bisbal està de gira pels Estats Units
David Bisbal està de gira pels Estats Units | GTRES

De fet, a Zanetti li han preguntat si algun dels petits ha heretat les qualitats artístiques del seu pare, i en aquest sentit, la seva resposta ha estat clara. «L'art sí que s'hereta i, sobretot, es viu, se t'impregna. Saben que qui canta és el seu pare». «Només amb escoltar-lo Matteo diu «papa» i es posa a ballar. Estan a unes edats molt riques. Estic feliç, dos anys i mig i un any, de manera que ho estic gaudint moltíssim», explicava Zanetti.