Primer pla d'Antonio David Flores mirant cap a un costat amb posat seriós

Rocío i David ja ho saben: l'estrany lloc on s'amaga Antonio David

Rocío Flores, enxampada al lloc on estaria vivint el seu pare després de separar-se d'Olga Moreno

Rocío Flores continua la seva vida sense parlar sobre la suposada separació d'Antonio David d'Olga Moreno, que anunciava 'Lecturas' en exclusiva. La 'influencer' ha gaudit d'una tarda amb amics a poques hores de tornar a 'El programa d'Ana Rosa'. De fet, fa temps que no trepitja el plató de Telecinco, des que va sortir a la llum la ruptura del seu pare i Olga Moreno, notícia publicada ja fa nou dies.

Tot i estar sotmesa a la pressió dels reporters de la premsa rosa, Rocío segueix amb les seves rutines. No s'ha reprimit a l'hora de fer plans amb el seu entorn aquest dijous a la tarda. Sabent que estava passant la tarda al centre del focus mediàtic de tota la premsa, hem vist la 'influencer' amb el seu xicot Manuel i el seu grup d'amics al bar. Tots han estat a la terrassa.

Rocío Flores, sortint de Sacaba Beach aquest dijous a la tarda
Rocío Flores, sortint de Sacaba Beach aquest dijous a la tarda | GTRES

La jove s'ha deixat veure al local 'Sacaba Beach', un bar que estaria a pocs metres del lloc on actualment es trobaria el nou pis del seu pare, i pel qual estaria pagant uns 1.000 euros al mes. Malgrat tot, Rocío Flores es manté en silenci sobre el nou pis del seu pare. Ni confirma ni desmenteix res, ja que no assegura si viu molt a prop del 'xiringuito' en què la col·laboradora ha deixat enrere per uns minuts els seus problemes familiars.

Un familiar d'Antonio David revela la seva ubicació

Qui ha parlat és un familiar de l'excol·laborador, que ha explicat a 'Sálvame' diversos assumptes sobre la vida més personal del matrimoni. Ha confessat que «Olga viu sola al pis que té al costat de la botiga, i Antonio David se n'ha anat de lloguer a la urbanització 'Sacaba Beach'.

Antonio David sent intereceptat per periodistes davant d'un jutjat
Asseguren que Antonio David ha estat infidel diverses vegades a Olga Moreno | GTRES

D'altra banda, Jorge Javier Vázquez ha expressat el seu malestar contra els col·laboradors Alessandro Lequio i Diego Arrabal, a qui ha retret el comportament i l'intent de desmuntar la publicació de Lecturas i tot el seu equip. Així, Jorge vol insistir que per culpa dels problemes que tenen amb la revista, no poden donar una opinió objectiva sobre aquest tema.

Així, els dies passen i res no es treu clar d'aquesta teòrica separació per a molts. El comunicat que s'anunciava fa uns dies encara no ha sortit a la llum. A més, cap mitjà de comunicació no ha tingut accés a informació directa del tema en qüestió. Són molts els rumors que fan pensar en una possible separació del matrimoni format per Olga Moreno i Antonio David Flores, no tan sols la publicació a la revista 'Lecturas' de fa una setmana.

Antonio David Flores i Olga Moreno al carrer
Antonio David i Olga Moreno faria mesos que estan separats | GTRES

Mentre Antonio David i Olga es mantenen en silenci, molta gent mira de buscar indicis, com 'Sálvame', que ha contactat amb una persona que sap molt de les seves vides. Almenys, així ho ha assegurat Kiko Hernández, molt crític amb el clan Flores, que, a més, ha revelat que ha parlat «amb un familiar molt proper» d'Antonio David. Aquesta persona li ha confirmat que el matrimoni «està separat des que es va produir la final de 'Supervivientes'» Caldrà veure què fa el temps amb els protagonistes.