Carlota Corredera está un poco triste, aunque sonríe

Carlos, marit de Carlota Corredera, al punt de mira: «Ell hi era»

Carlos de la Maza ha estat acusat d'un delicte molt greu

Carlota Corredera sap perfectament com funciona el món de l'espectacle i per això és molt reservada amb la seva vida personal. Però no ha pogut amagar que està casada amb Carlos de la Maza, càmera que també treballa a Telecinco. Després de les últimes polèmiques de la presentadora, molts espectadors estan atacant el seu marit i difonen rumors nocius.

Carlos de la Maza és un dels tècnics de vídeo de La Fàbrica de la Tele, productora de 'Sálvame' i d'altres espais televisius. Ha estat testimonis dels escàndols més sonats i l'acusen d'haver format part de molts. Es creu que va estar present durant la presumpta violació de Carlota Prado, exconcursant de 'Gran Hermano'.

Foto del personatge
Carlos de la Maza treballa a Telecinco | Cedida
 

Carlota Prado va participar en el famós concurs i va assegurar que durant una de les festes havia estat agredida sexualment. Telecinco va prendre mesures, però les associacions feministes van considerar que no van fer prou. Els enemics de la presentadora de 'Sálvame' asseguren que el seu marit va ser testimoni dels fets: «Ell hi era».

Carlota Corredera ha alçat la bandera del feminisme després de l'emissió de 'Contar la Verdad para Seguir Viva', el documental de Rocío Carrasco. Tot i això, hi ha molta gent que no confia que la gallega compleixi amb aquests valors. Acusen el seu marit d'haver ajudat Mediaset a tapar un escàndol que afectava de manera directa una dona, encara que no tenen proves.

Carlos de la Maza tremola: «Carlota Corredera se separa del seu marit»

La substituta de Jorge Javier Vázquez s'ha posicionat a favor de Rocío Carrasco després de l'emissió de la polèmica docusèrie. Aquest fet l'ha convertit en enemiga directa d'Antonio David Flores i Olga Moreno, atreviment que l'audiència no perdona. Acusen la comunicadora de difondre notícies falses amb l'únic objectiu de danyar la reputació de l'exguàrdia civil.

Carlos s'ha convertit en víctima d'aquesta situació. No només l'acusen d'haver estat testimoni d'una violació, sinó també de jugar amb el seu matrimoni. Alguns enemics de Corredera han fet servir les xarxes socials per publicar informacions sorprenents: «Carlota se separa del seu marit».

La suposada ruptura entre la gallega i la seva parella no té cap repercussió perquè tothom sap que no és veritat. Tanmateix, el càmera de La Fàbrica de la Tele tem que les mentides segueixin creixent i acabin tenint conseqüències. A més, el matrimoni té una filla anomenada Alba que és plenament conscient de tot.

Carlota Corredera revela el secret de Carlos

Fa molt temps que Carlos de la Maza treballa darrere de les càmeres de Telecinco. Es va fixar en Carlota quan va arribar-hi i des d'aleshores van començar una relació. La presentadora va confessar que s'havien conegut a les instal·lacions de la cadena.

Foto de la parella
Carlos de la Maza i Carlota Corredera protagonitzen un gran escàndol | GTRES
 

Corredera ha esdevingut un dels personatges més rellevants de la crònica social i la premsa segueix els seus moviments. Malgrat la seva repercussió mediàtica, sempre els ha demanat una cosa: que no facin fotos al marit. Els reporters no sempre han respectat el seu desig, sobretot quan sorgeixen escàndols que l'afecten de manera directa.

Els enemics de la gallega han fet servir les xarxes socials per fer el que presumptament ella fa amb Antonio David. Volen difondre rumors falsos perquè comprovi quines són les conseqüències. No obstant això, coneix bé la premsa rosa i sap que el millor és no entrar en determinades polèmiques.

EL VÍDEO DEL DIA