Foto de Miguel Bernardeau

Miguel Bernardeau s'amaga per oblidar Aitana: Sebastián Yatra pel mig

Miguel fuig lluny per no pensar en el que fa la seva ex

Miguel Bernardeau és un actor conegut per tothom i que està d'actualitat per la seva sonada ruptura amb una famosa cantant. Miguel ha decidit posar terra pel mig i amagar-se a les Canàries de tot el que s'està parlant els últims dies després de la seva ruptura amb Aitana.

Mentre que l'extriomfita s'ho passa d'allò més bé amb els seus amics, i especialment amb Sebastián Yatra, a la ciutat de Londres, Bernardeau vol que passi el xàfec. L'actor ha preferit passar a un segon pla i ha aprofitat el rodatge d'El zorro per passar-hi les vacances de Nadal.

La veritat és que es va retrobar amb molts dels seus familiars a les Illes Canàries i se l'ha vist menjar amb ells de manera distesa. Ha decidit fugir dels focus després del soroll mediàtic provocat per una ruptura més que impactant.

Miguel Bernardeau fuig dels focus després de conèixer la darrera notícia de Sebastián Yatra

A aquest dinar hi van acudir, com no podia ser altrament, la mare de l'actor, Ana Duato, i la seva germana, María.

Val a dir que tan bon punt es va produir la ruptura, Miguel s'instal·lava a casa de l'actriu de Cuéntame, on, de moment, hi passarà els propers mesos. Hi serà potser fins que trobi una nova il·lusió, com va ser el cas d'Aitana Ocaña fa uns anys.

Foto de Miguel Bernardeau amb família a les Canàries
Miguel Bernardeau amb família a les Canàries | GTRES

El cas és que Miguel i Aitana sabien que en els darrers temps aquesta relació estava destinada al fracàs. I ha hagut de sortir a la llum els darrers dies per confirmar que la parella deixava la relació.

Estem parlant d'una de les ruptures més mediàtiques de l'any 2022, i després de l'exclusiva de la revista Lecturas avançant la notícia, cadascun dels artistes se n'ha anat lluny. Tots dos estan aprofitant uns dies en família i amb amics per distanciar-se d'un tema que els ha fet protagonistes d'aquest final del 2022.

Aitana i Miguel, una parella que no va arribar a bon port

Ja en la promoció de La Última, sèrie de Miguel Bernardeau que protagonitzava al costat de la seva ja exparella, Aitana Ocaña, es podien apreciar certes picabaralles. La tensió es podia tallar quan els preguntaven com els anava en parella i quins plans tenien per a aquest 2023.

Miguel Bernardeau i Aitana Ocaña
Miguel i Aitana han trencat la seva relació | Europa Press

Després d'aquesta ruptura han tornat a sorgir aquests rumors d'una possible relació més enllà de l'amistat entre Sebastián Yatra i Aitana Ocaña. A la catalana se l'ha vist a Londres amb diversos amics en comú, com per exemple la que va ser companya d'Operación Triunfo 2017 de la cantant, Lola Índigo.

Rumors més que una amistat entre els cantants

Això sí, malgrat els rumors d'una possible història d'amor entre Yatra i Aitana, tots dos han dit per activa i per passiva que només els uneix una bonica amistat. I fonamentalment l'admiració professional d'un per l'altre, però aquí queda tot.

Foto d'una història d'Instagram d'Aitana
Aitana i Sebastián Yatra, junts a Londres amb amics | Instagram (@AITANAX)

Sembla que tant els fans com la premsa rosa estarien més que encantats que aquests dos joves famosos acabessin junts. Només amb el temps veurem si finalment es dona aquest cas o continua una amistat fèrria que ja suma uns quants anys.

Aitana està molt tranquil·la amb si mateixa i no vol fer un pas en fals. Més enllà que sigui certa o no l'atracció entre tots dos, encara ha de deixar passar un temps després de la ruptura amb l'actor d'Élite.