Foto de Kike Calleja

Kike Calleja desvela que han apallissat a un famós a la presó

Kike Calleja detalla l'agressió patida per un famós empresari

Kike Calleja és un dels reporters que més joc dona a Sálvame i apareix al plató del programa amb informacions inesperades per a molta gent i que sol deixar atònita l'audiència. Aquesta setmana, Calleja ha donat una gran exclusiva sobre un dels personatges més famosos del moment.

Kike Calleja destapava aquest dilluns, 2 de gener, una sucosa informació sobre un dels empresaris més famosos d'Espanya. Un personatge envoltat per la polèmica que fa un temps que està a la presó per diversos motius.

Calleja posava de manifest al programa de La Fábrica de la Tele que no estan sent els millors dies per a José María Gil Silgado, exparella de María Jesús Ruiz. L'andalús compleix condemna a la presó de Granada des de fa molt de temps.

Kike Calleja revela que han agredit un famós a la presó

Calleja recordava que Silgado és a la presó després d'haver estat condemnat per un delicte d'alçament de béns. També, s'ha sabut que ha patit una agressió fa poc al penal d'Albolote (Granada).

Imatge de Kike Calleja a un plató de televisió
Kike Calleja ha donat la informació més rellevant en el que portem d'any | Telecinco

Calleja, expert en acarnissar temes en el programa amb què col·labora, assegurava en un moment donat que hi havia «un personatge que fa molts anys que està empresonat. Una persona que coneix molt la gent que està complint pena en una presó de Granada i que fa uns dies ha patit una agressió per part de dues persones».

«Ha estat al mes d'agost quan va ser amenaçat per un pres, li va dir que li faria mal. Ell, per aquest motiu, sol·licita canvi de presó, va dir que volia anar a la de Segòvia perquè hi ha una persona que li podia portar els problemes de cor», prosseguia Kike. «Però no ha aconseguit anar a Segòvia, encara que sí que podria anar a la de Huelva», explicava Kike Calleja davant d'Alonso Caparrós.

Kike Calleja assegura que travessa una situació preocupant

Finalment, Kike Calleja confirmava el que havia passat amb poques setmanes abans de ser traslladat al penal de Huelva.

«Hores abans de traslladar-se de Granada a Huelva, al carreró del mòdul 6 de la presó d'Albolote, pateix una agressió. [...] Succeeix quan sortirà a l'ambulància que el traslladarà, és Gil Silgado i surt en molt males condicions», explicava Kike Calleja.

Foto de José María Gil Silgado
Kike Calleja assegura que l'empresari ha estat agredit a la presó | ESPAÑA Diario

Després de l'agressió, van haver d'ingressar-lo per l'alteració que va patir. «Durant el trasllat es posa molt malament, la tensió arterial se li dispara. I ha de ser ingressat a un hospital de Sevilla. Està tan malament que ha d'estar 6 hores ingressat».

«Va tot el temps custodiat per un cotxe de la Guàrdia Civil i en aquestes condicions no podien portar-lo a la presó de Huelva, on ara es troba. Quan aconsegueixen estabilitzar-lo ja està complint condemna a Huelva», prosseguia explicant Kike Calleja.

Això li han denegat Gil Silgado, segons Kike Calleja

Per acabar, Kike Calleja ha afirmat que José María Gil Silgado «està passant força por i ha demanat el tercer grau, però eli han denegat força vegades [...] Els informes mèdics del jutjat diuen que el seu estat és tan delicat que que el millor seria que continués complint aquesta pena en un centre d'inserció social. Tindria millor qualitat de vida», apuntava.

Gil Silgado no aixeca cap i, per si no n'hi hagués prou, l'any passat li detectaven un càncer de còlon. Per això, l'estat de salut de l'empresari és francament alarmant.