Foto de César Cadaval

César Cadaval comença l'any de la pitjor manera: ningú vol veure'l

Els polèmics acudits de Jorge i César Cadaval a les 'Campanadas' que han despertat moltes crítiques

Aquests darrers dies no s'està parant de comentar els millors moments de les Campanadas 2022-2023. Cristina Pedroche, Risto Mejide  i Ana Obregón van ser alguns dels protagonistes de la nit, ja que cadascú va fer parlar per un motiu diferent.

Tot i això, els que també es van emportar tota l'atenció van ser Los Morancos, Jorge i César Cadaval, els qui van acompanyar l'exparella d'Alessandro Lequio durant l'emissió de les Campanadas de TVE. Això sí, si ara estan donant de què parlar no és precisament per bé, sinó tot al contrari.

L'actitud que tots dos germans van mantenir durant la retransmissió del format especial va acabar despertant una pluja de crítiques a les xarxes socials. Unes crítiques que, com calia esperar, no han deixat ben parats els humoristes.

Los Morancos, protagonistes d'una nova polèmica per les bromes a les Campanadas

No hi ha cap dubte que tant César Cadaval com el seu germà han entrat amb el peu esquerre al 2023. Cap dels dos s'imaginava que inaugurarien el nou any envoltats de polèmica.

La veritat és que ja des d'un primer moment, el fitxatge dels humoristes va generar força controvèrsia per una raó de pes. La notícia que els andalusos substituirien Anne Igartiburu, que durant més de quinze anys ha presentat el format, no va agradar gens els fidels teleespectadors.

Tot i això, però, hi va haver una part del públic que tenia totes les expectatives posades en els germans. Unes esperances que es van esfumar en el precís instant en què Jorge i César van començar a presentar amb la seva companya i amiga, Ana Obregón, el programa especial.

En tot moment, com va ser evident, els sevillans van mantenir una actitud bromista i divertida. Lluny de causar l'efecte que ells mateixos s'esperaven al principi, és a dir, que fes gràcia, van acabar provocant exactament el contrari.

Ben aviat, molts usuaris van recórrer a Twitter per reprendre els comportaments de Jorge i César Cadaval. No només van criticar amb duresa contra els acudits que aquests van explicar, sinó que alguns fins i tot van assegurar que s'havien carregat «una tradició familiar».

«Morancos, us vam dir raïm, raïms. No racisme», expressava un usuari amb to de sorna, fent referència que els germans havien fet bromes despectives.

«Escolta, això dels Morancos marcant-se el rècord de racisme en els últims minuts de l'any, què és?», deia un altre seguint la mateixa línia del comentari anterior. Sens dubte, unes bromes que no van agradar gens a molts dels teleespectadors, ja que van considerar que moltes tenien un aire racista.

Imatge d'Ana Obregón i Los Morancos presentant les Campanades a TVE
Els germans Cadaval han rebut un munt de crítiques pel seu comportament durant la retransmissió de les Campanadas de TVE | TVE

César Cadaval, testimoni dels insults: «Han estat un desastre»

D'altra banda, lluny que s'acabessin les crítiques cap a Los MorancosCésar Cadaval va ser testimoni d'un altre dels motius pels quals van rebre tantes queixes. Gran part del públic va acusar els germans d'anar perduts durant tota la retransmissió de les campanades de TVE.

«Els Morancos han estat un desastre fent les #CampanadasRTVE, sortint del guió i amb un humor (si se li pot dir així) desfasat… Pobra, Ana!», deia un usuari a Twitter.

Al contrari que els germans Cadaval, Ana Obregón va ser fidel al seu guió, excepte quan va haver d'improvisar per adaptar-se a tot el que deien els seus companys. Segons sembla, a l'actriu no li va quedar més remei que mantenir les formes i intentar sortir de la incòmoda situació que es va crear a causa dels andalusos.