Primer pla del cantant espanyol Miguel Bosé

L'amenaça en directe de Miguel Bosé: «Cauran tots, un per un»

El cantant ha defensat la seva postura negacionista sobre la pandèmia en la seva entrevista amb Jordi Évole

Miguel Bosé ha trencat el seu silenci a 'Lo de Évole' en un any especialment conflictiu per a ell. No només pels seus problemes de veu i les seves baralles judicials amb qui va ser el seu marit, Nacho Palau, sinó per la seva obstinació a defensar teories conspiranoiques sobre la pandèmia.

L'icònic cantant ja fa més d'un any que hi és en el focus de les crítiques per la seva postura negacionista sobre el coronavirus, un pensament que l'ha portat a ser vetat a les xarxes socials i a ser sentenciat públicament pel seu discurs tremendament nociu i incoherent que nega l'existència del virus.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Miguel Bosé defensa la seva postura conspiranoica i negacionista sobre la pandèmia davant Jordi Évole

Malgrat tota la controvèrsia i el rebuig que ha generat, Miguel Bosé no ha decebut al seu seguici de negacionistes durant l'entrevista amb Jordi Évole, la primera que concedeix des de fa més de sis anys a un mitjà de comunicació espanyol. Tanmateix, potser sí que ha defraudat a molts dels seus fans, que no comprenen la deriva que ha pres el cantant en negar una crisi sanitària mundial amb arguments mancats de rigor que van en contra de l'evidència científica.

A falta de l'emissió del segon capítol de l'entrevista, on es tractarà a fons els assumptes relacionats amb la pandèmia i la vacuna, Miguel Bosé ja ha deixat molt clara la seva postura negacionista en parlar de la mort de la seva mare i llançar una seriosa advertència al món.

«Si jo hagués fet cas del 'què diran' no hauria estat res. Cauran un darrere l'altre: polítics, metges, farmacèutics. El culpable és Bill Gates. Soc negacionista, una postura que porto amb el cap ben alt», ha dit reafirmant la seva creença sobre l'existència d'una 'pla ordit' per controlar a la població a través de la implantació d'un xip en la vacuna.

Miguel Bosé nega que la seva mare hagi mort per coronavirus, i culpa els sanitaris que la van atendre

Lucía Bosé va esdevenir una de les primeres famoses espanyoles a morir per culpa del coronavirus. Als seus 89 anys, la reconeguda actriu italiana va contraure el virus en ple mes de març i va morir després de no poder superar la malaltia. No obstant això, es tracta d'una realitat que el cantant resident a Mèxic es nega a acceptar, optant per culpabilitzar els sanitaris que la van atendre i als protocols de l'OMS que, segons ell, no prioritzaven a les persones d'avançada edat.

«Mai vaig pensar que la perdria, el que passa que era just el principi que havien saltat els protocols absurds de l'OMS, un filmat en el qual una doctora explicava els protocols a seguir i quines eren les prioritats entre la gent afectada. Aquí ja comptava que la gent gran no seria la prioritat», ha assegurat davant d'un Jordi Évole en xoc pel qual estava escoltant.

«La meva mare no tenia coronavirus, la meva mare no es va morir de Covid, i això ha de parar ja. La meva mare es va morir, i això és una altra història de la qual no vull parlar aquí, i no vull treure perquè serien coses perilloses per a la gent que va cuidar de la meva mare. A la meva mare se la va sedar. No podies anar a visitar-la, no la podies treure…Una cosa molt desagradable i no vaig poder acomiadar-me», ha afegit.

El cantant no només ha negat que la seva mare morís malalta de coronavirus, sinó que ha llençat la culpa als protocols sanitaris per impedir que la seva mare rebés el tractament adequat i pogués acomiadar-se de la seva família, una postura que també ha defensat la seva germana Paola Dominguín: «La meva mare va morir d'una pneumònia. Des de fa anys tenia xacres, anava a l'hospital, li posaven oxigen… No va poder rebre aquest tractament».

Sembla que el negacionisme ve de família, i Miguel Bosé no ha dubtat a assenyalar que la seva mare, en cas d'estar viva «estaria involucrada i estaria plantant cara a aquesta farsa», tot i que també agraeix el fet de saber que la seva progenitora «està en un altre lloc fantàstic i no amb tota aquesta merda que ens està plovent a sobre amb aquest enfilall d'assassins, cretins i criminals».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.