El cantant Miguel Bosé a Madrid el 23 d'octubre de 2019

Miguel Bosé es desfà en recordar el seu pare: «A cops de puny…»

El cantant espanyol va obrir-se en canal aquest diumenge a 'Lo de Évole'

Aquest passat diumenge, Miguel Bosé va obrir-se en canal a 'Lo de Évole' a La Sexta. El cantant espanyol va parlar de la seva addicció a les drogues durant vint anys de la seva vida, a més de relatar altres episodis claus com la seva relació amb Nacho Palau, de la qual tant s'ha parlat en els últims temps.

Bosé també es va referir a la relació que va mantenir amb el seu pare, Luis Miguel Dominguín, afirmant que aquest l'estimava moltíssim, «però vam tenir moltes desavinences i trobades perquè som de caràcter molt igual. Torejar no és només una professió, és una actitud davant la vida. La fanfarroneria és una altra cosa, arrogant i desagradable. No és això. El fet de torejar és una actitud davant la vida, de torejar, de prendre riscos…», ha explicat durant l'entrevista d'ahir amb Jordi Évole.

A més, el veterà cantant ha volgut deixar clar en l'entrevista d'aquest diumenge que el seu pare «no era masclista, era faldiller. Hi havia unes regles de l'època que eren masclistes, però ell no ho era com a actitud», ha afirmat a 'La Sexta'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Vaig anar cap al meu pare a donar-li cops de puny»

Sobre els frecs que va tenir amb ell, Miguel ha dit que hi va haver molts i especialment un relatiu a la seva infància que no oblida i pel qual ha estat a punt de trencar-se en plena entrevista: «Hi va haver un moment que em va forçar a caçar. Li vaig disparar a una cérvola. Per emportar-te els animals a casa els esbudelles, els degolles, et quedes amb la triperia. En el moment d'obrir-los surt un baf calent».

«Vaig reaccionar molt malament. Vaig anar cap al meu pare a donar-li cops de puny i me'n vaig anar caminant sol. Em cridava que pugés al cotxe. Em deia covard. Es va adonar que no seria fàcil amb mi. Aquella nit va venir a la meva habitació, va entreobrir la porta. Vaig intuir que volia demanar-me perdó, però ell no estava acostumat a això. No tornaré a caçar mai més», li va dir Bosé al seu pare.

Finalment, sobre el seu pare també ha confessat que era un conquistador i que agradava molt a algunes grans estrelles mundials. A més, Bosé ha reconegut que «a Franco li queia la bava amb el meu pare. Li deia el meu nen. En l'època de Franco, la classe benestant era molt benestant i tenien a les seves mascotes, gent a la qual admiraven: cantants, artistes, toreros…», ha remarcat.

Miguel Bosé nega que la seva mare morís de coronavirus

D'altra banda, Miguel Bosé no ha volgut deixar passar parlar sobre la mort de la seva mare quan Jordi Évole li ha preguntat per la seva figura com a artista. Sempre s'ha dit que Lucía Bosé va morir per Covid, cosa que ha negat de manera contundent el cantant espanyol.

«Em vaig acomiadar d'ella per telèfon abans que morís. Mai vaig pensar que l'anava a perdre. Era el principi dels protocols absurds de l'OMS per la pandèmia. La meva mare no tenia coronavirus ni es va morir de Covid. Això ha de parar ja. Va morir d'una altra història que no vull parlar aquí perquè seria interminable i seria perillós per a les persones que van cuidar d'ella. A la meva mare se la va sedar. Sabem que està en un lloc fantàstic lluny d'aquesta farsa, d'aquests assassins, criminals. Si fos viva estaria involucrada i estaria plantant cara a aquesta farsa».

A més de perdre la seva mare, Miguel també ha patit la mort de la seva neboda Bimba Bosé. «Totes les dones de la meva família perden en vida a un fill. Totes», ha dit, resignant-se a què «és llei. Això està programat, és l'univers», ha sentenciat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.