La prova definitiva que pot acabar amb Antonio David: «Mai més dormiràs»

Es troba en mans d'una persona que forma part del passat de l'exmarit de Rocío Carrasco

Des de fa setmanes, Antonio David Flores es troba en dubte a causa que la seva exdona (Rocío Carrasco), a través de la sèrie-documental que protagonitza, l'ha acusat d'haver-li infringit maltractaments. Aquests, units al descobriment dels seus muntatges i les seves manipulacions, han propiciat, entre altres coses, que sigui acomiadat de Mediaset.

Ell en tot moment ha negat els fets, però, tot i això, han sorgit diversos testimonis que avalen el que diu ella. Aquest seria el cas, per exemple, del fotògraf Chori o de Cristina Cárdenas. Aquesta última és una amiga amb la qual va viure un temps Rocío i en la casa, semblaria, es va viure un episodi violent per part de l'excol·laborador. Cárdenas, que va ser nomenada en el citat documental, ha ratificat les paraules de la que va ser la seva amiga i, és més, ha donat a conèixer que té una prova que podria enfonsar per sempre a Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El testimoni de Cristina Cárdenas

Des de fa temps, Cristina ve indicant que va ser testimoni dels presumptes maltractaments d'Antonio David a Rocío Carrasco i així ho ha tornat a ratificar a la revista 'Lecturas' i al programa 'Viva la vida', al qual ahir va anar. En concret, en el citat espai de Telecinco, va narrar amb tota mena de detalls l'episodi violent del qual va ser testimoni.

Un episodi que va succeir a casa, davant la seva mirada i la de qui era llavors el seu marit. Així, entre llàgrimes, va exposar que «reviure això és molt dur. Escoltar com desmenteixen a Rocío, escoltar Rocío tot el que ha viscut, recordar el que jo vaig viure…».

Després d'explicar el perquè de la seva emoció, va optar per narrar l'instant violent del qual va ser testimoni: «Estàvem tan normal a casa tots quatre. Van trucar al timbre i era una parella de la Guàrdia Civil. David va baixar al carrer per parlar amb ells i quan va pujar ho va fer fet una fúria. Nosaltres no sabíem què passava i estava molt enfadat».

A això va afegir: «Nosaltres rèiem en veure'l perquè no sabíem de què anava la cosa i ell no explicava res. I Rocío va començar a fer-li bromes i va començar a insultar-la, a dir-li que callés perquè tot era per culpa seva, que li bullia la sang. Li deia insults molt forts».

Arriba la violència física

No obstant això, segons Cristina Cárdenas, la situació va anar a més: «La va empènyer contra el moble de bambú, van caure les prestatgeries, tot el que hi havia. A ella se li va obrir la ferida de l'accident de moto i com va poder va anar arrossegant-se cap a la taula… Quan jo l'he vist explicar l'episodi, no explica gairebé res d'aquest dia, pobreta. Ella va dir 'em va estirar dels cabells i em va tirar cap enrere donant-me a la taula amb el cap'. Però no, Rocío, no va ser així».

En aquest punt, la convidada va explicar que «jo li vaig veure la cara a David, mossegant-se la llengua mentre li estampava el cap contra una taula de vidre. Era una taula de bambú amb un vidre rectangular». Davant aquesta narració dels fets, Emma García va voler saber què feia ella davant d'aquesta situació: «Estava com si m'haguessin parat amb un comandament a pausa. No vaig saber reaccionar. A la vida m'hauria esperat jo quelcom així».

Així mateix, després va afegir que «quan David acaba de fer tot això, obre el calaix, agafa més d'un milió de pessetes que hi havia. Li tira a Rocío dos bitllets de 10.000 pessetes sobre de la taula i li va dir: 'Ara marxes amb la teva puta mare'. I ell se'n va. Rocío es queda asseguda sense moure's. Després vam estar les dues abraçades, plorant i parlant».

De la mateixa manera, Cristina va explicar que Carrasco li va dir que una cosa semblant havia passat una vegada i que després aquesta va trucar a la seva mare: «Li va dir 'Mare això s'ha acabat. David i jo hem trencat. Demà que vingui Félix a buscar-me a l'aeroport que me'n vaig cap a Madrid'». Malgrat això, com la convidada va exposar, aquesta ruptura no es va fer efectiva perquè Antonio David va aparèixer una hora i mitja després. Ho va fer per a, entre llàgrimes, demanar-li que no el deixés perquè si ho feia se suïcidava. I així, Rocío va decidir donar-li una nova oportunitat.

La prova que té Cristina

Després de narrar tot el succeït, Cristina Cárdenas va afirmar que tenia una prova d'aquest episodi violent, explicant que «la persona que el grava és el meu exmarit. Jo no sabia que això s'estava gravant. Fins a l'endemà no em vaig assabentar».

Concretament, disposa d'un àudio que «es queda aquí a la gravadora i jo no li presto atenció perquè ells s'havien arreglat». Així mateix, ha reconegut que Rocío Carrasco mai la va cridar per testificar en un judici, tanmateix va manifestar que «jo ara m'he posat en contacte amb terceres persones perquè li comuniquin el que hi ha, perquè ho sabés i perquè compti amb mi».

El missatge surrealista a Antonio David

Després de tot l'exposat, la convidada va voler enviar un missatge a Antonio David Flores, i va ser en aquest moment quan es va viure un moment realment surrealista i indescriptible. La convidada es va aixecar del seu seient i mirant a la càmera li va dir cantant a aquest: «Un, dos, Freddy ve per tu. Tres, quatre, tanca la porta. Cinc, sis, agafa el crucifix. Set, vuit, mai més dormiràs». I en aquest moment va mostrar, traient-la del seu escot, una cinta petita de gravadora.

Davant aquesta situació, després de pronunciar «M'estàs espantant», Emma García no va poder evitar les rialles i seguidament va exposar: «Em ric dels nervis». Unes rialles que van anar en augment quan Cristina va dir: «Aquest s'està cagant les potes avall ara».

Així mateix, Cárdenas va afegir que Antonio David sap que té aquest àudio i per això mai l'ha denunciat. De la mateixa manera, va explicar que, si li havia cantat aquesta cançó de les pel·lícules de Freddy Krueger, 'Mai més dormiràs', és perquè en el passat les veien. Unes pel·lícules davant les quals ell era molt aprensiu.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari