«Pensava que Rocío Flores era una víctima, però és pura maldat»

El debut televisiu de la filla de Rocío Carrasco a 'Supervivientes' ha estat molt criticat a les xarxes socials

La polèmica està servida. I és que quan tothom esperava que Rocío Flores estaria allunyada de la televisió per no tirar més llenya el foc després de l'estrena del documental on la seva mare va relatar l'infern que va viure al costat del seu pare i com va intentar suïcidar-se en saber que estaria al plató de 'GH VIP' defensant Antonio David, ara la neta de Rocío Jurado feia tota una declaració d'intencions amb la seva participació en el debat de 'Supervivientes'.

Per si no fos poc la seva col·laboració a 'El programa de Ana Rosa', on la vam veure entre llàgrimes mentre recordava i lloava Olga Moreno, actual dona del seu pare, ara la filla d'Antonio David Flores treu el seu millor somriure per assestar-li el cop definitiu a la seva mare sent una de les defensores de la dissenyadora al plató de 'Connexió Hondures'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El somriure de Rocío Flores enmig de la polèmica

Molts pensaven que el testimoni de Rocío Carrasco destrossaria la seva filla, qui estaria a casa intentant allunyar-se dels mitjans de comunicació mentre és testimoni de les punyents declaracions de la seva mare. Però, res més lluny de la realitat, la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco ha demostrat ser digna filla del seu pare, i ha decidit convertir-se en col·laboradora aprofitant l'estirada mediàtica del documental.

Primer la vam veure com tertuliana a 'El programa de Ana Rosa', on va arribar disposada a defensar Olga Moreno en el seu pas per 'Supervivientes' embolicada en llàgrimes, i ara ho ha fet reafirmant-se com a col·laboradora en els debats del concurs. Molt feliç i somrient, vam veure a una Rocío molt còmoda davant les càmeres comptant amb el suport de la seva tia, Gloria Camila, també tertuliana del 'reality'. Un duo molt criticat a les xarxes socials.

L'alegria amb què va aparèixer Rocío Flores no va ser ben rebuda pels teleespectadors, els quals no van trigar a assenyalar la fredor de la neta de Rocío Jurado just en el moment en què s'està revelant l'experiència de la seva mateixa mare. El seu intent de suïcidi i els presumptes maltractaments, així com la manipulació que va exercir durant anys Antonio David Flores sobre la seva filla sembla que no són motius suficients per evitar que la 'influencer' se senti, almenys, compungida.

«Ets maldat pura»

L'actual posició de Rocío Flores no ha passat desapercebuda per als usuaris de les xarxes socials. Si ja la seva aparició a 'El programa de Ana Rosa' va crear polèmica, ara veure-la al plató de 'Supervivientes' defensant Olga Moreno ha estat la gota que ha fet vessar el got. Molts veuen l'actitud de la filla d'Antonio David Flores com una manera de menysprear la seva mare, i la qualifiquen de còmplice de la campanya de desprestigi de Rocío Carrasco.

No s'entén com, sabent el que va sentir la seva mare quan va saber que defensaria a Antonio David en 'GH VIP', ara es presti a defensar Olga Moreno enmig de la polèmica generada pel documental de Rocío Carrasco. «Em sembla una vergonya que Rocío Flores estigui aquesta nit al plató, una prova més de què no li importa la seva mare biològica. Després anem de víctimes», assenyala un usuari a Twitter.

L'alegria que desprenia Rocío Flores sentint-se una col·laboradora més de 'Supervivientes', contrasta amb la imatge fràgil que d'ella es tenia durant tot aquest temps: «Al principi vaig pensar que eres víctima, ara penso que ets maldat pura», «Veient la fredor actual de Rocío Flores, fa que no em crea a la nena que plorava l'any passat per la seva mare».


Comentaris

envia el comentari