Miguel Bosé

Miguel Bosé trenca el seu silencia amb un anunci a les xarxes socials

Miguel Bosé torna a les xarxes socials després de molt temps desaparegut

Miguel Bosé ha tornat a les seves xarxes socials per llançar un missatge que ha deixat a molts amb la boca oberta.

Des que va començar la pandèmia de la covid, Miguel Bosé s'ha convertit en un dels principals protagonistes de les xarxes. Les seves polèmiques declaracions sobre la situació i el seu clar posicionament com negacionista li han deixat una imatge molt negativa.

L'afecte del públic que havia aconseguit durant totes la seva trajectòria artística es va esvair. Les crítiques i missatges negatius cap a la seva figura van inundar la xarxa i els mitjans de comunicació.

Ningú ha explicat els motius que l'han portat a mantenir tal postura quan la seva pròpia mare va morir a causa d'aquesta malaltia. Sense cap mena de dubte, les seves declaracions van causar un gran enrenou que va fer que desaparegués de l'esfera mediàtica durant molt de temps.

Aquesta setmana ha reaparegut a través de les seves xarxes socials per anunciar un nou projecte.

Miguel Bosé llança un missatge a través de les seves xarxes socials

El cantant va decidir mantenir un perfil baix i desaparèixer de les xarxes després de la polèmica en la qual s'havia ficat. A principis del mes d'agost va informar els seus seguidors que es retirava per poder descansar i deixar un temps perquè es calmés la situació.

Amb un «fins aquí aquest tram de viatge» va donar per tancada la seva experiència a les xarxes socials. Amb això es va apartar de la vida pública i de l'opinió social fins que estigués preparat per a exposar-se de nou.

En el mateix missatge assegurava que a l'octubre tornaria amb un nou projecte professional i que tornaria alguns dies abans per donar-ne informació. El missatge acabava amb un agraïment col·lectiu a tots els seus seguidors pel suport i comprensió.

L'espera ha estat més curta del que s'esperava, ja que aquesta mateixa setmana ha tornat a internet per llançar un clar missatge.

A través del seu perfil d'Instagram ha anunciat que a principis del mes de novembre sortirà a la venda el seu primer llibre. Aquest és una autobiografia en la qual relatarà milers d'històries de la seva vida íntima de la qual molts esperen saber.

Al costat de la imatge ha publicat un missatge clar en el qual es pot intuir que el seu retorn a les xarxes és imminent. «Ja està! A primers de novembre estarà a disposició. Us vaig explicant» signava costat de la imatge compartida.

L'autobiografia es titula El fill de el Capitán Trueno en clara referència a la seva cançó de l'any 2002 que va dedicar al seu pare. A la coberta del llibre s'aprecia a un Miguel Bosé jove, vestit de torero i en blanc i negre. El llibre serà publicat per l'editorial Espasa i serà difós en tots els formats de mercat.

El motiu de la seva tornada és la campanya publicitària de la seva obra, ja que no ha mostrat indicis de tornar a compartir la seva vida. De fet, no ha llançat cap informació referent al seu retorn a les xarxes ni res semblant.

Amb aquesta obra tant els seus seguidors com els seus detractors gaudiran les narracions personals i íntimes de la vida del cantant. A més, oferirà aquells detalls que sempre volgut ocultar i donarà contingut per a programes del cor com Sálvame.

De moment no s'ha ofert cap avançament del contingut en particular, però se saben el context i els temes que abordarà. No sabem si tindrà una bona acollida, ja que la fama que ha recollit durant la pandèmia no és del tot bona.

Estem segurs que al llarg del text llegirem algunes coses que ens deixaran els ulls oberts i podrem entendre la seva postura. Esperem que aquest nou projecte li surti bé i aconsegueixi l'efecte que busca en el públic.